funderare.

Jag frågade mig själv idag, varför har jag blogg egentligen ?
och det ända svaret jag kunde komma på var, att jag tycker att dt är roligt att bara skriva av mig så här, jag skulle kunna ha min blogg helt privat men känner att mig gör dt ingenting så, därför har jag blogg..

Jag känner mig varken tvingad eller ett måste att skriva varja dag ( dt där kan ses som samma sak, men dt äre väl ändå inte? ) enligt mig är dt inte dt . Men men , tänkte ni kanske ville veta hehe .

Men iaf sitter nu då i skolans dator sal och väntar på att vi ska börja engelskan, ska läsa i våra böcker idag. jag tycker faktiskt dt är kul ! jag , rebecka. tycker att nåt i engelska är roligt, hur kan det komma sig ? mitt engelska intresse kanske börjar vända, hm . tror inte det. men dt skulle vara så himla roligt att kunna prata engleska, utan att aldrig känna den där pressen på mig själv, jag fattar verkligen inte hur dt kan komma sig ! jag blir fan ledsen på mig själv när jag tänker på engelskan , jag vill vara bra på det, jag vill att det ska vara roligt , men hur fan kan man bli bättre om man inte vill lära sig, dt går liksom inte ihop. nåt måste göras här. frågan är bara hur :( . men äsch va fan skit samma ! ska träffa min älskling idag och jag är så super duper glad över det . puss på dt .

JAG ÄLSKAR MIN ÄLSKLING, SIMON NILSSON MEST AV ALLT ! <3

Rebecka.
ps.
I love you.

happy!

jag ska träffa min pojkvän idag :D <3

<3



I miss  :/ <3

tisdag 27 januari - 09

ska vi få se om jag får till ett litet blogg inlägg här då  . .
kan ju då börja med min dag kanske .
ja i och för sig har jag ju redan skrivit ett idag, men dagen slutade inte alls som jag ville :/ , för jag fick inte avsluta min dag hos min älskling, som dt var planerat :( vilket var väääääldigt tråkigt, men vi kanske ska ses på torsag och sedan blir dt ju självklart i helgen :D . så jag/ vi får stå ut yttligare några dagar innan vi ses , men dt ska vi nog klara :) .

men annars min dag så har jag inte gjort speciellt mkt, dock blir morgon dagen jobbigare :/ . jag kommer hem runt halv fem, sedan  blir dt stallet direkt och rida och sedan väga, hem och plugga. har typ historie test på fredag, och glosförhör i engelska och grammatik skit i engelska, plus att vi ska välja en sång text , jag fundrar på takida eller linkin park, tror jag ska ta en linkin park låt (a) , frågan är bara vilken :D hm . ska fundra på dt medan jag går och tar en dusch tror jag :) , men dt är ju till på fredag ändå så :D . men sen om jag ska träffa simon på torsdag så måste jag plugga skiten ur mig idag och imorgon, vilket innebär att jag aldrig kommer komma i säng, men annars får jag väl plugga också när jag är med honom, dt får han helt enkelt stå ut med (a) , hihi . men nee , nu ska jag göra annat , hare bra.

Rebecka.
ps.
I love you

skolan.

jaha , då sitter man här då i datorsalen och väntar på att lektionen ska börja :) . den börjar väl om sisådär 20 min :) . på ett sätt skönt att ha 40 minuters rast innan sista lektionen, men ändå inte. jag vet inte , mig spelar det väl ändå inte så stor roll med tanke på att grannen åker hem från jobbet vid 4 , vilket gör att jag kan åka hem med honom och då kommer jag ju hem tidigare, vilket gör att dagarna inte känns speiellt jobbigt.

Idag min dag, hur har den varit ? hm. har ju varit i skolan idag iaf , sen efter att jag kommit hem från skolan så får jag skjuts utav Jonna till min älskling :) <3 , känns underbart att få träffa honom mitt i veckan , ska vara ute på mörkö, vilket var ett tag sedan vi var där . Har varit hos mig alldels för många gånger i rad. men dt sker ändring på dt nu ;) , hihi .

men aja. hare bra allihopa. nu äre bara 10 minuter kvar tills lektionen börjar , tjoho.. bara en och en halv timme kvar tills jag slutar, tjoho :D


Rebecka.
ps.
I love you


måndag 26 januari.

jahaja , min dag har bestått utav att sova mesta dels . har inte varit i skolan för att jag inte kunnat sova i natt , vilket varit riktigt irriterande :/ . och jag försökte då ringa min pojkvän, men hans mobil var avstängd :/ .
men jag gick iaf upp med familjen som vanligt vid 6 , gick sedan och sov till ungefär 9, då jag fick sms av min älskling och då ringde jag honom :) . pratade lite granna och sedan somnade jag om och gissa när jag vaknade sedan igen, jo kl 3 :s . jag var helt borta och det kändes helt skumt , gick till stallet och fick jätte ont i huvudet och bad jonna att väga åt mig , så gick jag hem tog huvudvärks tablett och sov en halv timme och sen dess har dt varit datorn (a) :D . men faktiskt inte 2 and a half men :) . får nog bli ett avsnitt nu ist :D . sen ska jag vänta på min kladdkaka :D , sedan springa och sedan blire duschen :D . sedan blire ett litet samtal med johanna vid 10 och sedan med simon kl halv 11 :D . min kväll är helt fullbokad , haha :D .

men men skola imorgon, sen åka till min älskling <3 , underbart <3 . puss på dt .

Rebecka.
ps.
I love you

otur.

okej , ett tag sen igen då . men jag har faktiskt inte haft tid (a) . haha , jag har inte riktigt tid för att bloggen men sånt får man väl leva med :) .

men min helg har varit bäst, sämst, underbar och tråkig. haha , jävla blandnig kan man påstå .
men okej , på fredagen åkte jag till Simon direkt efter skolan , helt underbart att få träffa min älskling , bara lite avis på att han bor i stockholm (a) . dt är ett mål i mitt liv att göra nångång iaf :) . haha .
vi hade dt underbart som vanligt <3 , jag klarar mig verkligen inte utan honom, mitt liv skulle verkligen inte fungera utan min älskling <3 .
men iaf , ska komma till min huvudrubrik snart. sen skulle jag då åka hem på lördagen , och aah vi åker ju tunnelbanan till centrala och eftersom att jag inte har pluskort än så går jag ju med honom igenom dom där grejerna . tror ni inte då att dt kommer en jävla kontrolant på stockholms tåget, jag var redan på dåligt humör innan dt . han kommer då när jag är mellan rönningen och östertälje och jag ska byta tåg i hamn , jag kan fan få betala 1200 kr -.-  , fatta att jag blev arg på den jävlen !
sen så kommer mamma och hämtar mig i järna och då var jag ju redan på dåligt humör och trött och allt och hon blev irriterad på mig då , självklart . dt gör mig ju inte på bättre humör , så när vi väl kommer hem drar jag till stallet så fort som möjligt , och våran jävla väg är ju glas hal och självklart ramlar jag två gånger när jag går ner till stallet och två när jag går hem . jävla piss ! men i stallet var jag på jätte bra humör , vilket är lite underligt, för när jag är på dåligt humör och kommer till stallet brukar dt alltid bli sämre men inte denna gång :D . fatta skönt :) . men sen kom iaf johanna och vi hade riktigt roligt :) . tittade på tre filmen utan att bli trötta , crossroads, leagly blond (stavas:s) och king kong. as bra filmer :D . men men  , nu äre söndag , söndagar är piss. så puss. ,
vet ni ? JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN MEST AV ALLT <3

Rebecka.
ps.
I love you

skola.

har nu precis haft prov i datorkunskap, kan ju då säga att dt inte gick speciellt bra och ändå så kunde jag allt igår :'/ . känns ju lite tråkigt så där , men men sånt är väl livet .

går till 4 idag , som vanligt ! ska ha en nu kurs som börjar idag : kultur och idè historia , i 2 timmar :o . undra vad dt är för nåt . men men , ska äta snart , ska bara spela klart spindel harpan (a) . puss på dt.
jag saknar min pojkvän sjukt mkt :/ <3

Rebecka.
ps.
I love you .

21 januari.

jag hade faktiskt tänkt att skriva igår , men tror ni att jag kom in eller ? självklart inte ! jag blev arg som ett bi .

men strunt i det nu , nu är jag här och tänkte skriva lite så där . klockan är snart time to go to bed , men inte riktigt än faktiskt , hela en timme kvar, simon ringer om sisådär en 40 minuter ,vad ska jag göra fram tills dess ? hm. funtar på att kolla ett avsnitt till på 2 and a half men , dt är faktiskt roligt. och nu ska jag precis börja på tredje säsongen :) . wiee .
annars idag då , vad har jag gjort ? hm . skolan ända till klockan fyra , som jag nu går varje dag utom måndagar , lite halv surt, men som tur är så har jag ju en granne som slutar 4 , så det passar mig perfekt så dt känns faktiskt inte så farligt :) .
men sedan kom jag hem , var ute och sprang , håller dt där schemat vi fått utav gympaläraren stenhårt, dessutom tycker jag att dt är riktigt roligt :) . hur underbart kan det inte vara att tycka om att vara ute och springa, helt ärligt vet jag inte vad som har flugit i mig , men dt är roligt jag lovar ! helt underbart skönt att bara få springa . hehe , mobbas inte (a) .
efter dt har jag försökt plugga lite, båda bra och dåligt har det gått , det braiga är att jag är helt helt klart med filmrecentionen som ska vara inne på fredag, jag har liksom en hel dag till godo och sen mindre bra att jag har prov imorgon och inte orkat plugga alls, men jag kan ju rätt mkt men ändå ! men men , skit samma som jag alltid säger !

men aah nu ska jag kolla på 2 and a half men och bara vänta o längta tills simon ringer mig , puss på dt !
jag älskar honom mest i denna värld, dessutom älskar jag min bästa vän också <3 puss på henne .

Rebecka.
ps.
I love you

20 januari.

ojojoj mer kan jag inte säga, det var år sedan jag skrev här , men liksom vi har haft lov och sedan har jag ju varit utomland, så jag har helt enkelt inte hunnit eller orkat . men nu är jag i skolan och jag börjar nu , så jag skriver senare tror jag :) . så hare bra tills dess . puss.

Rebecka.
ps.
I love you .

tisdag 6 januari 2009

Känns  fortfarande lite underligt att skriva att dt är 2009 , tror inte jag har fattat dt än liksom :) . Fan skönt på ett sätt att tvåtusenåtta är slut , men ändå inte. jag vet inte riktigt. på nåt sätt har dt vart ett sämre år men ändå inte riktigt, jag tror att liksom dt beror på vilken del utav året man menar, dt flesta tror jag förstår . men aah skit samma , jag orkar inte gå in  mer på dt.

Igår var andra gången jag grinade pågrundutav fighter , endast andra gången ! jag trodde jag skulle grina mer, men dt kanske e så att jag har hållt dt inom mig , för liksom igår dt bara kom helt plötsligt så där :/ .
Satt och väntade på en film , så jag och simon satt och kollade på lite bilder ,bla från sommaren och då kom bilderna från när jag, elvira och anna red till elviras gräsmatta . Då brast dt för mig , fy fan. Då vart jag verkligen jätte ledsen, stackars min pojkvän . men eftersom att han är bäst på alla vis så var han helt underbar och bara satt där och höll om mig :) <3 , åh vad jag älskar honom <3


Idag har jag faktiskt packat, nästan helt klar eller asså dt ända jag har kvar är saker som jag inte kan packa förän dt är dax , som t.ex. tandborst och sådanna saker :) .
Känns lite bra faktiskt, äntligen har jag fått packa . haha , men liksom jag kan tänka tillbaka på när jag skulle åka till båda USA och Venetzuela , jag kanske packade när dt var två veckor kvar och nu har jag packat när dt bara är fyra dagar kvar :s. liksom vad har hänt ? haha .

Nej nu ska jag överge datorn lite, fast jag vet iofs inte vad jag ska göra . eftersom att jag är helt jävla ensam hemma, tycker jag om dt ? nej ! Men liksom har suttit här sen ett och klockan är nu fyra, men jag har då också packat . Men jag vette fan vad jag ska göra, jag tror jag ska ner min målarbok och måla lite och kanske slöa framför tvn, yes så fåre bli :) . datorn ska få sova lite, därför loggar jag ut från msn , för dt är ändå ingen som vill prata med mig , men dt är ju inte så konstigt , hehe . me puss, harebra.

Rebecka.
ps.
I love you

bra uppdatering.

fan vad duktig jag är på att uppdatera denna blogg, men dt är faktiskt lov så ni behöver ju inte klaga ;) . Men föresten gott nytt år . orkar inte skriva för dt var egentligen inte dt jag skulle göra så hare bra. puss .

Rebecka.
ps.
I love you

RSS 2.0