<3

kärlek till låten <3 , lyssnar på den hela tiden <3




.

känns jobbigt att få detta beslut eftersom att jag hade förväntat mig att han skulle flytta idag , men så blev dt dock inte utan beskedet blev att han är halt ist , hur kul äre liksom . men en bra nyhet var att de som skulle köpa honom ringde igen, o mamma ska ringa dom efter att han har röntgats på måndag så dom är fortfarande intresserade , men jag ska inte ha några förväntningar för då kommer dt säkert vara något stor fel i benen , men dt äre troligtvis inte, eller förhoppningsvis . men känns ju ändå jobbigt .
men iaf , ska nog ta mig en dusch nu, o inte grina mer ! inget mer sånt idag, punkt slut.
Nu ska jag bara hitta nån som kan skjutsa mig senare.
dessutom har jag blivit kär i en låt, fort minor med låten belive me , jag är seriöst helt kär :) . men men . nu ska jag duscha , har ingen direkt lust att skriva idag liksom , inte direkt på dt humöret och så . så puss.


Rebecka
ps.
I love you

duktiga.

Idag har Johanna sovit här och vi gick upp tidigt :/ , redan halv 8 var vi uppe och fick skjuts av mamma till sydpoolen, vi skulle simma , fan vad duktiga vi är asså , jag simmade hela 500 meter , hehe . jag var helt slut efter dt :$ , men johanna den jäveln hon simmade 1 km :o . aja hon är väl grymmare än mig då :/ , men ändring ska dt bli , vi har tydligen nu bestämt att vi ska börja simma sisådär en gång eller två gånger i veckan, fan jag kommer vara helt slut . Men dt kan ju faktiskt ingå i vår projektarbete som vi ska ha i idrotten, jag måste få  bättre kondition på 12 veckor och ska sedan efter dt kunna springa 5 km , hej kom o hjälp mig liksom . fan heller att jag klarar dt . aja , dt är bara att jobba på , fast jag undrar när vi skulle börja med dt ? hm . jag har glömt . men men .
Men sen efter simningen gick vi ner på stan och åt på nancys :D  och väntade sedan på min mamma i evigheter , men ska väl inte klaga fick ju faktiskt skjuts dit och hem :) , mamma snäll :) . sen hem , bytte om och stallet . Red enbart tösen , jag har liksom ingen ork . jag vet inte vad dt är :/ . men liksom aja . nu har jag vart hemma sen halv 4 och jag har inte fått nånting gjort , jag har inte duschat , jag har inte bytt om och jag har inte börjat plugga . FY !


Kom på att dt bara är två dagar kvar till det hemska beslutet eller hur man nu ska se på dt . Går han inte igenom får jag panik och går han igenom får jag troligtvis en chock och börjar stört bölar o dt känns ju bra . nej men nu ska jag fan släppa dt där och bara vänta på dagen . tyst på mig .



Vill ni veta en sak ? min pojkvän kommer till mig idag (a) , då blir jag överlycklig :) , längtar som en galning , så nu tror jag att jag ska duscha o börja plugga så tiden rinner iväg lite :) .
Men juste :o , min tand har jag inte berättat om :/ , den gör fucking ont o jag kan inte äta på den sidan , vad fan händer egentligen :/ . skumt .
men nu väntar duschen :) , puss

Rebecka .
ps.
I love you

Måndag 27 okt.

Det börjar närma sig o jag vet inte riktigt hur dt ska kännas . just nu känns dt iaf inte speciellt bra :/ , jag vill ha kvar lille fighter ponken men sammtidigt inte och varför skulle jag inte vilja ha kvar honom liksom ? dt känns ju sjukt att jag ska känna så :/ . men jag överlever nog förhoppningsvis. men om han nu går igenom kommer dt vara en mörk tid framöver, men är jag redo för dt ? tror inte dt . men jag har som sagt inget val. men på ett sätt känns dt som om han inte kommer gå igenom och då kommer dt kännas ännu jobbigare, för då måste man liksom börja om dt hela med att folk ska komma o provrida och bestämma sig osv. dt var jobbigt. dt vill jag inte igen . men nog pratat om dt , de vill jag inte tänka på nu , dt är liksom bara tre dagar kvar :/



Men min dag idag då, den har faktiskt varit otroligt bra, förutom att jag inte fått pussa på min älskling, dt är oftast dt som alltid saknas för att allting ska vara helt toppen. Därför saknar jag honom lite extra nu bara för att jag ska få träffa honom imorgon . så blir dt alltid . men nu har jag ju bytt ämna hur gick dt till egentligen ? jag tänker på honom dt är nog därför (a) . Men okej min dag började klockan halv 9 , hur orkar jag egentligen ? dt kan man ju undra, men jag tvingade upp mina stackars vänner elvira o anna att också gå upp då , eller egentligen gjorde jag ju inte dt men på ett sätt jo . men aja, jag vägde o red så att jag var klar i stallet till 11 tror jag faktiskt :) . lite duktig kännde jag mig. sedan efter att jag hade duschat osv satte jag mig vid datorn precis innan vi åkte till södertälje o gissa vem som var inne ? ? ? ? ? min älskling :) jag blev glad , så jag fick prata lite med honom också , ska nog inte störa honom idag faktiskt , skickar nog bara ett godnatt sms senare . okej , nu tappade jag ämnet igen , fan vad grym jag är , han är dt enda som finns i min hjärna förtillfället :) , som alltid typ . men vi åkte iaf till bollhallen o körde badminton , jag , renee , mamma o jonna var riktigt kul , fast jobbigt . fast jag har nada träningsvärk , vad fan har hänt ? men vi har iaf bestämt att vi ska göra dt fler gånger trevligt trevligt. sedan for dt av till skärholmen, renee , jag o johanna . Handlade present till mamma , som fyller år om några dagar men också en jacka till migus :) , likadan som elvira , hehe . så nu är jag halvt pank, den kostade 1800 , fast mamma betalade iaf 500 o dt var ju lite snällt tycker man :) , vi åt där också o renee bjöd mig och johanna på fika :) , snäll hon är :)  . dt är nog min dag :) . en mkt mysig dag :)



Imorgon ska jag iaf vara duktigt och simma på morgonen med johanna :) , duktiga flickor vi ska vara, o sen blire o rida båda hästarna o klippa fighter, hinna plugga lite också vore ju bra.  sen kommer min älskling ;) , happy happy liksom :) . . men nu ska pappa ha mammas dator så jag måste avsluta detta , men jag skriver kanske imorgon , fast helst inte för jag borde plugga men jag orkar fan inte . men dt kanske är en speciell dag imorgon , förhoppningsvis , men puss .


Rebecka.
ps.
I love you

Lördag / Söndag 26/27 okt

tja ! hehe , jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag , trött . johanna är här :) , vi är sociala mot varandra och sitter med varsin dator i knät :D , hehe :) . igår till idag var jag iaf med min älskling :) , massa mys <3 , nästa gång jag träffar honom är på tisdag , om ni var intresserade ;) men aja  har vart med johanna sen öhh .. typ 6 ? massa trevligt :D , hon stannar till imorgon :) men asså jag är hungrig :o , ge mig mat för fan ! nej men nu orkar jag inte skriva, ingen är social med mig på msn :/ , stackars lilla mig . men puss.

Rebecka.
ps.
I love you

godnatt typ .

jahaja , åkte hem från skolan idag vid 12 , för fitt äckel mensvärk :/ , försökte sova när jag kom hem funkade icke . asså jag orkar seriöst inte skriva i bloggen. men kan väl göra dt ändå rå . ska snart upp o packa till imorgon :) , jumpa osv :) . kommer inte orka fixa frillan innan jumpa så gör dt efter :) . rebecka kommer se ut som ett as på tåget imorgon , men vem fan bryr sig ? inte jag iaf :) .
imorgon ska jag till min älskling :) äntligen säger jag bara . jag har längtat hela jävla veckan, sämsta veckan någonsin. men men , jag är glad för om hm nu ska rebecka tänka matte ;) 17,5 h tror jag så får jag träffa honom (a) , min underbara pojkvän <3

men godnatt , puss. sov gott. rebecka är glad not .

Rebecka.
ps.
I love you

.

ja dt blir väl ett till inlägg eftersom att jag är klar med mitt arbete o har fucking tråkigt. mår dåligt dessutom /: , min mage värker o jag har ingen ork för nånting, varför ? vad händer ? jag vill inte jag vill inte. behöver min älskling , han får mig att må så underbart bra , jag älskar honom mest , mitt allt <3

sen kan jag ju dock meddela att jag har sovit max 4 h i natt , varför ? för att jag inte kunde somna, frös som ett as , saknade samma människa som ovan :/ . tittade på klockan sista gången vid 2 /: då blev jag enormt deppig . fan !

aja , hare bra . får ta att tänka positivt får se hur dt blir. puss.

Rebecka.
du vet att jag älskar dig mest <3

Torsdag 23 oktober.

Tjoho :) tror att vårat internet kommer idag (a) , pappa skulle nog hämta dt idag om jag förstod rätt :) . Rebecka is happy happy :D . nej men jahaja :)
vad gjorde jag igår ? hm . slutade skolan vid 4 :/ , jobbigt lång dag , hade ont i huvudet när jag kom hem :/ , men tänkte *nej jag måste verkligen rida idag* fast dt blev inget ridande för när jag kom ner till stallet mådde jag typ piss . men jag mockade iaf (a) , sen åkte jag hem och snarkade till 8 :) , fett skönt faktiskt, fast efter dt var jag typ mega död , men men . satt o pratade lite med renee , duschade , ringde elvira , becka duktigt :D , smsade med min pojkvän också (a) , uscha vad jag saknar honom , dt börjar bli jobbigt att inte få träffa han på så länge , men imorgon äre fredag o då får jag pussa på honom , o då blir jag glad :D <3

Men vad händer idag då ? hm . har engelska o matte efter lunchen , slutar typ 2 :) , hem . släppa in hästarna , hem , stallet , sända min älskling en tanke eftersom att han går så otroligt länge idag /: , nu ska ni ju inte tro att jag bara sänder han en tanke bara så där ibland, utan jag tänker på han hela tiden faktiskt :) , men ni förstod nog vad jag menade (a) . men sen ska jag iaf iväg o träna hm . fighter ? tror jag :) , hehe jag har koll ;) . sen hem duscha , datorn :D , förhoppningsvis (a) . men aja . nu ska jag titta lite bdb :) . puss . vet ni ? jag saknar min pojkvän /: <3

Rebecka.
ps.
I love you

Onsdag 22 oktober.

jahaja , sitter i skolan har precis slutat tidigare från matten :D , har fått veta två prov resultat idag , på historian fick jag vg + och på matten fick jag vg + , man kunde bara få vg på matten så jag är mega nöjd :D .

aja , vårat internet funkar inte hemma :'/ , väntar på ett nytt modem som vägrar komma :/ , men men . får väl klara mig .
Men nu ska jag göra annat , hare bra :)
ps. jag saknar min älskling mest :/ <3

Rebecka.
ps.
I love you

måndag 20 oktober.

hm .vad tycker man om måndagar egentligen ? dom suger .. . .. . . . för dt innebär att det tar fem långa dagar innan jag får sova , sova med min pojkvän. lite jobbigt så där , eftersom att det äre första man tänker på när det är måndag.  men men , får väl stå ut :) . får träffa honom på fredag :D , massa glad:D <3 .

aja , prov imorgon . men Rebecka orkar fan inte plugga . men Rebecka har inget internet så vad fan ska hon göra , hon har snott sin systers dator för att kunna prata med sin pojkvän , som inte har kommit hem än . så .. .  aja . snart ska hon äta :) .

haha , fint va? :) , men men . min dag idag då? den har vart soft :) , först datorkunskap , wiee jag är snart klar :) och man ska vara klar på fredag, vilket innebär att jag kommer att vara klar i tid med denna grej, fan vad duktig jag är :) . men sedan hade vi samhällskunskap gjorde nada , juste juste jag har haft utvecklingssamtal också , gick bra :D , så skit i dt :) . sedan hade vi handledar tid och vi kommer få ett nytt schema(jag stavade dt fel va ? :$ )  i veckan , hoppas dt är lika bra som dt är nu :) . då blir rebecka happy happy:) . men sen har jag också redan hunnit vara i stallet . så jag har ingenting att göra idag , eftersom att jag knappt kommer ha någon dator idag :'/ . vad ska jag göra ? dt blir nog att läsa och käka mig fet . fan . man ska ha internet . hehe .

men vad fan händer imorgon ? hm . matte prov :o , hehe , kommer gå åt helvete , men vem bryr sig ? jag borde , men orkar inte. annat i huvudet . bland annat min pojkvän (a) <3 , o min poni /:  .. men mer då? hm. ska träffa min johanna :) , och sen ska jag spela , hem , stallet . sova , typ kanske . aja , harebra . puss

Rebecka.
ps.
I love you


söndag :o

men gud, jag kom på just nu att dt är söndag idag :/ , jag trodde fan att dt var lördag , fan . jag orkar inte, jag vill soooooova /: . aja får göra dt på lovet :) . men aja i lördags jobbade jag med elvira :) ; wiho vi är grymma . men sen efter att vi hade jobbat skrittade vi ut en sväng , för ingen av oss orkade rida seriöst så då blev dt så :) . sen efter dt åkte jag hem o duschade , kollade på 8 mile :D , den var as bra :) . sen ner till stallet igen och släppte in hästarna, byggde bana och gjorde mina hästar fina :) . sen så skulle tydligen vi åka och handla , så jag o mamma for till järna , i uff kläder :O . fan vad hett :) . not . men aja . . sen blev dt att duscha igen :) . sen gjorde vi mat och sen kom min älskling :) <3 . sedan åt vi mat . o detta inlägg suger , men vi kollade också på gone in 60 seconds (a) , me like <3 . hade dt dessutom helt underbart med min älskling , som alltid när jag är med honom , han är bäst <3


men imorgon vad händer ? hm . skolan, stallet , hem . typ . hoppas internet funkar imorgon , annars kommer jag börja grina, hehe , jaa jag är beroende .men aja . snart äre lov fan vad skönt :) , o jag vet att ni vill veta vad jag ska göra så :

Fredag- Ska vara med min älskling , förhoppningsvis titta på bio :) och sova hos honom :D , hihi :)
Lördag - Johanna kommer hit tror jag :)
Söndag - Elvira och Anna kommer hit .
Måndag -  öh.sova :D , sen spela badminton med renee, mamma o jonna . sen kvällen vet jag inte än.
Tisdag - inget planerat .
Onsdag - inget planerat.
Torsdag - Ska veterinärbesikta fighter , sen vet jag inte om jag ska träna på kvällen ?
Fredag - inget planerat.
Lördag - inget planerat.
Söndag- JOBBA :'/

Hehe , jag är en upptagen kvinna ;) ,
förutom detta ska jag vara med min älskling såååååå mkt som möjligt :) <3

men aja , ska vara duktig och gå o lägga mig tidigt :) , puss o godnatt . inte än men ändå :)

Rebecka.
ps.
I love you

bilden :)



hihi:)

FREDAG FREDAG FREDAG :D

fan vad härligt med fredag, förutom att jag inte kommer få någon sovmorgon i helgen :'/ , pooooor me . men på lördag ska jag få träffa min älskling så jag är glad :D <3 .

jaha, kan ju säga att dt kändes rätt onödigt att gå till skolan idag , kommer dit 10 och får sluta halv 11 :) . men åkte ner på stan med daniela, julia, ellen, malin och tove och fikade, fast ellen var tvungen att gå innan men ändå. sen köpte jag smink på hm också :) . sen åkte jag hem och har kommit så långt att jag har satt mig framför datorn, inte mkt längre har jag kommit, jag har lyckats skapa en bild i ps , haha , inte för att den vart jätte bra men ändå . den kommer upp här senare :) . men om en kvart ska jag till stallet och ta in hästarna och sedan ska jag rida :) . men ni får ha dt bra.  rebecca kanske kommer ikväll :) <3 , men puss . saknar min älskade pojkvän :'/ <3

Rebecka.
ps.
I love you

:(

JAG SAKNAR MIN POJKVÄN :'/  , inte kul  :( . . men på lördag :D :D , aja . jag älskar honom mest av allt <3 ,

kväll 15 oktober.

jaha , vad har hänt idag ? ska jag vara ärlig ? ingenting !! eller jag har sovit , för jag var hemma från skolan för att jag hade ont  i magen. men sen har jag också kollat på prison break så nu har jag sett till avsnitt 7 :D , tjoho :D , men sen har jag också ridit , red ut med elvira :) .

imorgon , vad händer ? skola till öh. 4 :'/ , sen hem , äta sen dirr till stallet och sedan iväg och träna med tösen och sen är man hemma vid 9 /: , inte mkt dator imorgon asså . men jag får väl klara mig . kanske slutar tidigare (a) , troligtvis inte , men men .

aja . orkar inte skriva nåt mer . hare bra :)

Rebecka.
ps.
I love you

kväll 14 oktober

orkade verkligen inte skriva igår, jag orkade helt enkelt inte. men iaf igår vare 3 månader sen jag o simon vart tillsammans :D <3 , underbara månader :) .

men vad har hänt idag då ? jo först har jag gått i skolan, vi har special vecka så vi ska sluta 4 varje dag. men igår fick vi sluta mellan 1-4 , jag tror jag åkte hem runt 3 och idag slutade vi också tre :) . men sen efter dt åkte jag till stallet och red fighter han gick rätt okej men emellan åt ville han inte riktigt göra som jag ville , men men . och sen hem o duschade , lite dator och sedan åkte jag till min älskling och hade dt mys :D <3 , han är bäst :) .

Men imorgon vad händer då ? ska till skolan och lär sluta 4 /: , men aja . sen blire uteritt med tjejerna :) , hm . undra om elvira har pratat med anna, jag har iaf inte gjort dt :p , hehe vi är grymma :D . aja dt blir nog bra :) . men nu orkar jag inte skriva mer :) , puss o godnatt.

Rebecka.
ps.
I love you

Söndag 12 oktober.

vet ni , vet ni ? jag o simon har vart tillsammans i 3 månader imorgon :D , de bästa månaderna ever :) <3 . men kvällen igår och nästan hela dagen idag har jag vart med honom :D , han var här ända till 6 , massa mys :D , han är helt enkelt bäst :) .
Men sen efter att han åkte hem åt jag mat . Sedan åkte jag ner till stallet och skrittade ut med elvira :) , mkt trevligt fick prata en massa , sen åkte vi till mormor o morfar och fikade och fick kläder :) .

Men jahaja vad händer imorgon ? skolan, vet inte när jag slutar än /: , men dt löser sig nog , sedan ska jag till stallet o rida och sedan väga sen vet jag inte riktigt . Vi får la se vad som händer :)

Men nu måste jag plugga :'/ , hehe aja hare bra :) puss o kram

Rebecka.
ps.
I love you

Lördag 11 oktober.

jahaja , idag har man vart o tävla o dt gick mkt mkt bra :D . Fighter fick en rivning i omhoppningen i lcn och vann i lbn :D , han var helt grym :) <3 , Tösen vann lcn och fick två rivningar och ett stopp i lbn , men hon var mega super duper trött så dt tar jag :) . men aha , så har vi visat fighter idag igen, idag var ridläraren med också , nu tror jag att dom vill ha han, men vi får väl se . hoppas nog på dt :) . men snart kommer min babe :D <3 , åh vad jag saknar honom <3 . men nu måste jag duscha :o , hare bra :) ; puss o kram.

Rebecka.
ps.
I love you

fredag, äntligen :D

jahaja då vare fredag :)  , har haft historie prov idag , dt gick väl så där . men jag hoppas jag får mer än g iaf, då är jag nog nöjd :) . men jaha vad har jag mer gjort idag då? hm . jag har haft jumpa, gympa wtf säger man , äsch skit samma . sen samhällskunskap, engelska o historia . lite lång dag. men aja. men vad händer idag då? ska göra iordning min hästar inför imorgon :) , och sen vet jag inte riktigt om anna kommer hit, elvira ska ju sova här eftersom att dt är tävling imorgon så :) . men aja . nu ska jag fan dra till stallet , hare bra . jag saknar min pojkvän så mkt att dt gör ont /: , men jag får vänta till imorgon , o dt är ju inte så fastligt långt kvar , men men :) . puss o kram . .

Rebecka.

ps.
I love you

.

FAN !

Tisdag 7 oktober.

Måste ju verkligen börja med att säga grattis till min duktiga syster som tog körkort idag :) , hon är nog vääääääldigt happy :D .
men okej min dag idag ? hm. började med att gick upp 20 över 5 /: , gjorde frukost o sen åt jag och sen sov jag till 7 :) , firrade mig inför skolan o sen drog iväg med moppen :) , svin kallt o jävligt trött annars gick dt väl hyffsat . Började 20 över 8 med estetisk verksamhet: bild , håller på o gör ritningar till våran "första lägenhet" skit kul :D :D . ska sedan göra väger o sånt , wiee (a) . Sen hade vi svenska också , hm . tråkigt men ett måste så klart. sen lunch , faktiskt riktigt gott mums fillibabba :) ,hehe . sen engelska, fick läxa o glosor till fredag, vette  fan när jag ska hinna med dt :'/ , fan! aja , sen matte, fett med trött så jag orkade inte göra speciellt mkt , men jag är ju klar så :) . sen bussen ner till stan träffade johanni :) . gick till konsum o köpte kexchoklad, cola o lite gott så där , aah juste jag köpte gele till mitt hår också :) . sen upp till skolan igen , spelade . eller aah spelade o spelade , var fett trött så jag typ höll på o somna :$ , lite pinsamt så där. sedan hem, dirr till stallet red fighter ponken. fick reda på att dom som hade kollat på fighter i helgen, som hade bestämmt att han hade kostat för mkt , hade ringt igen. o dom var tydligen fortfarande jätte intresserade o skulle ta med sin ridlärare o tjejen skulle rida för henne o så . eller nåt vet  inte riktigt, men får se hur dt blir. men sen hem pluggade . lite historia borde ha pluggat mer men aja. ehm . bild uppgiften när vi skulle skriva o så. gjorde klart min husritning också , fast jag vill fortsätta (a) , o sen samhälle men dock inte klar /: . men klockan är halv 12 , jag orkar fan inte mer :o .o imorgon hm.  inte mkt tid att plugga då o fan inte heller på torsdag för vi ska ha jävla fott tema dag o slutar halv 4 istället för 20 i 2 :o , hur elak får man vara, plus att vi missar datorkunskapen vilket är mkt mkt mkt dumt /: fan ! allting går åt helvette jag går o gömmer mig nu , äre okej eller ? gömmer mig i min älsklings famn o stannar där tills jag blir stor , ehh . ja tack ! puss.

Rebecka.

ps.
I love you

/:

jaha nu blev dt en helt ny vändning , de ville köpa fighter för 60.000 men dt ville inte mamma så nu ska de inte ha honom /: , på ett sätt känns dt lite jobbigt , för jag var inställd på att han nu skulle bli såld o sen blir han inte dt nu /: , jag vet inte riktigt men aja , kanske blir bra jag vet inte  . men jag har förtillfället ingen lust att skriva i min blogg så därför kommer jag avsluta detta inlägg nu . men ville bara säga att min babe var här idag :D , massa mys , jag älskar honom mest <3 , han är mitt liv :) <3 , puss på honom . aja hare bra , puss o godnatt .

Rebecka .

ps . 
I love you

:o

asså hjälp :'/  . dom har typ bestämt sig . mamma skulle bara ringa tillbaka imorgon om priset . sen är nästan allt klart /: bara att han ska gå igenom en veterinäsbeskining. o så ska jag ju tävla på lördag också . men sen bär dt av , usch jag mår seriöst lite dåligt av dt här . men jag får stå ut , jag har ju bestämt mig . men aja , nu ska jag inte tänka på dt . har iaf minst en vecka kvar :) . puss på min älskade ponny <3


Rebecka.


ps. 
I love you

Söndag 5 oktober

shiiit , nyss har vi varit o visat fighter för andra dagen i rad , känns hmm . konstigt , men dt värkar som om dom är väldigt intresserade o dt känns bra med dom iaf , eller så bra dt kan kännas . äsch nu vill jag inte tänka på dt . så aha . dagen igår var helt jätte bra :D , hade verkligen jätte trevligt :D , kanske blir nån bild senare , men just nu . orkar jag inte . men fredagen o  när jag var med simon var ju helt underbar , saknar honom redan /: <3 , min babe är bäst :) . men aha jag är tröttt så jag orkar inte skriva , hare bra :D , pössss



Rebecka.


ps.
i love you

Fredag 3 oktober

idag fyller Daniela år :D , grattis till henne:) , för er som inte vet är det en tjej i min nya klass som jag umgås med :)

men aha .. dagen idag då ? joo började med att jag var jävligt trött, funderade på om jag skulle stanna i sängen o bara somna om . men sen bestämmde jag mig för att jag skulle gå upp, men var jävligt trött . . sen fick jag o ellen stå vid järnvägen o väntar i 9390990790573905 timmar , nee men iaf i 20 minuter vilket var jävligt irriterande så vi kom nästan försent , men vi hade idrott så vi hann ändå :) , hade halvt ute jumpa , var i ett tält med konstgräs  o helvette vad kallt dt var där :o , man höll seriöst på att dö :/ , inte bra ..  men sen åt vi :) , sedan hade vi samhälls kunskap som ni fick veta i mitt förra inlägg eftersom att jag var lite busig o inte orkade göra dt vi skulle göra ;) , sen engelska hade läxförhör kändes faktiskt bra :) , sen uhuhuh historia , o jag somnade :$ , hehe grymt :D . o nu är jag hemma o väntar på att jag ska få åka till min babe :D , men han ska äta först o sen ska han få skjuts till hans pappa o sen går ja åka (a) , wiee :D , o jag ska sova där tralalal :D , vad jag e glad :D .. sen imorgon ska jag först till sthlm med ellen, julia o malin :) , ska ta kort o sen köpa till Daniela :) . sen ska vi till Daniela :D  . men aha nu ska jag väl avsluta detta , så hare bra :) , så blire nog inte ett inlägg förens söndag :) , men men :) , puss o kram :)



Rebecka .


ps.
i love you

skola.

hehe , vi sitter i datasalen o ska ha samhällskunskap, men jag orkar verkligen inte ..  liksom politik o skit -.- , hehe . men sen har man engelska o historia också :'/ . seeeen ska jag träffa min älskling :D :D :D <3 , happy happy :D , sen är i stort hela helgen fullbokad ;) , förutom på söndag faktiskt :) , vet inte riktigt vad jag ska göra då :P , men får väl se :D , men aja . kanske ska plugga lite nu då :) , hare gött . puss , jag älskar min pojkvän mest <3



Rebecka .


ps.
i love you

Torsdag 2 oktober

hej , elvira fyller år :D , grattis till min babe <3 . men jag är för trött för att skriva så min dag har vart bra . puss . godnatt . ha dt bra . jag älskar min älskling mest och saknar honom sjukt mkt /: <3



Rebecka.



ps.
 I love you

skola.

nu sitter vi i skolan ska snart ha datorkunskap , neeeeeeej den börjar nu .. men hare bra :D , puss o kram .. saknar min älskling alldeles för mkt /: , puss på honom . jag älskar honom mest <3



Rebecka.


ps.
i love you

Onsdag 1 oktober

redan oktober wtf :o , jag vill inte :'( , eller jag vill ha 15 november o sen kan vi hoppa till 24 december sen kan vi hoppa till sommaren , ja tack :) . . men jaja , jag får väl stå ut i det hära tråkiga o mörka o dystra vädret som alla andra också får göra :p . men men . skit samma varför tar jag alltid upp vädret ;)  , hehe jag e grym för fan . 

så okej , vad har jag gjort idag ? hmm .. skolan . så klart liksom , men vad har jag gjort där ? först har jag haft samhällskunskap där vi fick sitta vid datorerna :) o efter dt hade vi sövande historia jag höll helt seriöst på att somna /: , men nu har jag iaf läst i boken om hela antiken känner mig faktiskt lite stolt :) . men aha . sen hade vi lunch , mackor idag igen /: , hej jag älskar verkligen mat *not * , sedan matte , tjoho :D , sedan svenska , gjorde inte mkt där heller . sen hade vi  bild i 2 h , kände mig lite duktig faktiskt , blev nästan klar med min bild , fast jag har vart borta o så . plus att jag inte alls blev lika trött som jag brukar bli på bilden  :) , sen hem och nästan direkt ner till stallet, flummade runt lite med elvira o anna <3 , red ut men inte direkt seriöst liksom ,  men dt blire ju aldrig när vi är i farten så :) . men sen när jag kom hem först åt jag och sedan satte jag mig faktiskt o pluggade direkt , kan engelska glosorna bra faktiskt , nåt ord som jag glömmer o så , men liksom dom är inte förens till på fredag :) , sen har jag läst alla sidorna om antiken och jag har sammanfattat om antikens grekland , men dock inte om rom än men dt ska jag nog kanske göra imorgon om jag hinner . eller kanske ikväll , fast dt tror jag inte men ändå .. men men . kändes till och med lite roligt att plugga idag mot alla odds liksom  . hehe :)

men aha , vad händer imorgon ? hm.  elvira the babe fyller juh år :)  , dock hinner jag inte gratta henne för jag ska iväg o träna och så men men /: , men dagen annars då ? skolan först , hem . stallet . rida tösen . iväg o träna med fighter ponken. sen hemma runt 9 , plugga lite då . sen är dagen slut o vet ni vad dt är efter torsdag ? FREDAG , vilket innebär att jag får träffa min älskling :D , tjoho vad jag längtar :) , puss på honom <3 .

men nu har jag faktiskt inte så mkt mer o skriva , så ni får ha dt så bra :) , puss o godnatt :)



Rebecka .



ps.
 I love you and I miss you

RSS 2.0