Fredag 30 Maj

Så var det en ny dag :), äntligen fredag :D , skola idag som vanligt, sedan efter det ska jag åka me Johanna , till johannas pappa , så kommer inte var hemma i helgen .. men ni får ha dt bra utan mig ;) , hahahah , men men .. vi ska bland annat till grönan o lite sånt :D , wihow .. men nu ska ja dra te skolan , hare gött :D . puss & kram

Torsdag 29 Maj

Skola idag som vanligt , rätt skön dag ändå .. typ började me klassråd , fast jag och johanna drog ner till Lotta för vi skulle fråga henne en sak , men hon hade inte riktigt tid me oss :P .. sen hade vi typ franska diagnos ,gick väl sådär , men ja orkar verkligen inte engagera mig , för nu har ja liksom slutat skolan , ja orkar inte lägga ner mer tid på den .. sen typ FAT , hade svenska prov , rätt lätt ;) .. efter dt gick ja o johanna ner på nytt till Lotta för o kolla va vi fått på lägenheten o så .. MVG - på min lägenhet :D , wiee , får mvg i slutbetyg i hemkunskapen också wiee :D .. sen hade vi idrott , skulle fortsätta med dansen som vi ska visa upp nästa tisdag och vi hade typ verkligen panik för vi hade skita mkt kvar men vi gick ner på lunchen och gjorde klart den , så vi ska träna lite sen funkar dt nog :D ..  sen slutade vi , wiee :D ..

men vill ni veta en sak (a) ? Jag älskar min pojkvän <3 , kännde för o säga de :D


men tränat har jag ocks gjort idag , gick skita bra :D . Fighter va bäst <3 ..
men nu ska jag väl ta o sova, för melker vägrar o svara på mitt sms :/ .. men men , aja , puss o godnatt <3

Onsdag 28 maj

När man ibland känner att man inte orkar längre , vad ska man göra då? Jag har verkligen inget bra svar på den frågan, dessutom finns det tillfällen då jag inte orkar kämpa med mitt liv, då jag verkligen inte orkar , men dt jag i alla fall vet i det läget är att jag behöver en stor och mysigt famn o luta mig emot , någonstans där jag känner mig trygg . Det gör jag iaf inte nu , men dt finns ingenting ja kan göra åt dt nu .. jag måste kämpa mig igenom dessa jobbiga timmar, för jag vet ju att de går över så småning om men ja vill inte känna så här, jag vill bara inte ..
Var bara tvungen o skriva av mig lite, för ja har ingen o prata me så då blev det här .

Men som sagt när ja ändå skriver så kan jag ju tacka för gårdagen , som var riktigt trevlig :) ..

aaah men nu ska ja nog göra nåt annat , typ kolla på film eller nåt .. men ha dt bra , puss

Måndag 26 Maj

Det börjar lida mot sitt slut nu , känns som efter den här veckan slutar vi , fast det är ju inte riktigt sant dock  men men , då har vi nästan ingenting kvar iaf att göra i skolan :) .
Men min dag idag har iaf sett ut så att vi först hade lots , ja o johanna sprang runt lite, orkade inte riktigt vara där ;) .. sedan vare engelska , fett skönt , gjorde typ ingenting , sedan no och matte , då  sprang vi typ också runt , kollade lite med liseberg resan ;) , så känndes som en riktigt onödig dag i skolan.. Men mne , slutade sedan efter det , så åkte hem och typ direkt ner till stallet , red Fighter men var inte riktigt på humör för o rida, pga allt skolarbete kunde inte direkt koncentrera mig , så dt blev som sagt inte så bra. . vägde sedan och släppte in hästarna . sedan vare pang bom hem och börja plugga :/ , så nu har jag skrivit 6 sidor på son .D , ska börja på den 7de , dt gör vi imorgon , för man måste faktiskt avsluta dagen med någonting roligt :) , så nu sitter ja här med datorn i knät och kollar på fotboll :D . wiee :) , men har tänkt att jag ska sova skapligt idag , får se hur det blir med det  , men mne . nu ska jag avsluta , ha en bra kväll :) , puss & godnatt

*

Nu sitter ja här på morgonen som vanligt , jag tror att varför ja dt blir så är nog för att jag går upp för tidigt , ska nog försöka sova 5 minuter till , så kanske ja inte hinner sitta vid datorn på morgonen ... haha , aja . dt är ju inte direkt ett problem o så , men ändå . För att byta ämne så gick ja o la mig rätt skapligt för att vara en söndag, vid 11 faktiskt :D , riktigt duktig ;) .. haha , fast ja kunde inte somna direkt , men mne . dt är en annan sak .. Men nu ska jag väl ta och avsluta detta och göra iordning dt sista innan jag dra te skolan , men ha en bra dag :D , puss

-

aah så vare söndag kväll, vad ska man säga äntligen är söndagen slut eller vad ? hata hata hata söndagar, de är de värsta dagarna som finns:/ ..  men va fan , slipper ju skolan , men man måste ändå plugga , aja ..

Min söndag har väl tuffat på som vanligt, har faktiskt solat en hel del idag :D . och pluggat samtidigt , hmm . gick väl så där med dt .. och så har ja skrivit 3 ½ sida på son , wohow va ja e duktig eller inte :( .. måste fan skriva 10 sidor :( .. men ja ska skriva en till idag har jag betsämmt :D . får se hur dt går , men mne .. ska väl gör dt nu då , men hare bra :D . puss o kram

Söndag 25 Maj

Aaah , dt var ju ett tag sen jag skrev men jag har liksom inte haft tiden och så ;) .. så i fredags så jobbade ja på tullgarn, hade ett rätt soft jobb, stog och sålde glass och remmar, fett trevlig var man :) , så när ja kom hem kan jag ju säga att jag var sur som en ätika , blir så efter man har vart trevlig en hel dag ;( .. men iaf, åkte då ner och fixade iordnign Tösen och Fighter , fin ponnysar :D <3 .. typ åkte hem, åt mat , Elvira och Rebecca var här.

Sedan vare lördag, fy fan vilken dag säger jag bara. Gick upp 20 i 5 "/ , skulle åka och tävla, dagen började riktigt bra säger ja bara , börja med att vi åkte fel och så, var på själva tävlings platsen kanske vid 5 över 8 , skulle ha vart där vid kvart i "/ , men det var ett under att jag inte vat det minsta stressad, känner mig lite stolr faktiskt ;) , men iaf . kollade typ på två ryttare sedan kunde jag banan, wohow :) , va jag e duktig . sedan vare ju så att det var regionalt så att man skulle veterinär besikta o skit , men dt gick fort sprang före alla med Fighter för med honom vare brottom ..  men vi hann iaf  och mamma hade fixat så att jag fick starta sist , även fast jag var klar och så . men mne .. så tävlade jag honom, fick en rivning och ett stopp, men han känndes så jävla fin så jag var skit nöjd :D .. Sedan vare än lång jävla väntan, men mne :) .. sedan hoppade jag Fighter och Tösen i lbn , Tösen fick jag ett nedslag med i grunden, siken otur man kan ha ibland , men hon var verkligen grymt fin :D , och Fighter ja han vägrade ut sig :( .. men han känndes ändå rätt fin men men .. man dt var en as lång bana i lbn, liksom 10 hinder i grunden och 11 språng och i omhoppningen var det 5 hinder , och 6 språng och dessutom vare sjukt varmt :( . .men mne , sedan skulle jonna hoppa , så vi åkte från tävlingen typ kvart över 7 , fy fan va trött jag var , var typ i stallet 10 i 9 :( ... dessutom skulle vi till pappas bror o fira honom , så snabb dusch och sedan åkte vi iväg, vart där typ kvart över 10 .. åt där och fikade , sedan skjutsade mamma mig,jonna och fredrik , hem till honom och jag tog moppen där ifrån vid typ 12 :o .. och var hemm 20 över 12 , sen pang bom i säng , as trött .. vaknade 11 :D .. och har pluggat sen dess :( .. fy fan vad jag hatar so och söndagar :( .. så nu ska jag ut och plugga på de tre proven jag har nästa vecka , men sola samtidigt så :D . hare bra :D . pusspus

Morgonen fredag 23 Maj

Japp då sitter man här som vanligt ;) , väntar på att mamma ska hämta upp mig , för att sedan plocka upp rebecca och johanna och sedan hämta alexandra och emma i norrvrå . vi ska nämligen jobba på tullgarn idag , på jaktmässan för att tjäna ihop till 100 kuvert till balen :) .. riktigt nice asså :D . . vet inte riktigt om det ska bli kul eller jobbigt, dt får vi se ikväll , aah . men nu ska ja väl kila vidare , men ha en riktigt bra dag :) , puss från mig <3

Torsdag 22 Maj

Dagen har väl vart rätt okej , typ i skolan har vi hållit på med alla inbjudningar till balen, dt var rätt jobbigt man var helt död efter ha sprungit fram och tillbaka hela tiden , men känns rätt skönt att det är klart iaf :) .. sen när ja kom hem så hade ja skit ont i huvudet :/ , ush o fy o blä .. sen skulle ja träna , wihow :D . Tösen fia var riktigt fin idag, och dt känns riktigt bra nu inför på lördag , så man får ju hoppas att dt går bra o så :) .. känner att dt inte kommer bli ett så speciellt långt blogg inlägg idag , är riktigt trött faktiskt .

aah , ska vä skriva lite om allt skolarbete som vanligt ;P .. har faktiskt börjat med son nu , har skivit kanske en a4 sida på datorn , ojoj ;) .. va långt ja kommit va , ska skriva hela 10 sidor :( .. sedan äre franska prov och svenska prov nästa vecka också :/ .. o no inlämningen .. aja , får bli pluggdag på söndag iaf , för på lördagen ska ja ju tävla hela dagen , känner på mig att det kommer bli en riktigt lång dag , för det är grymt mycket startande ..  men men, nu orkar ja inte skriva mer ;) ..
så hadet bra och puss & godnatt

Onsdag 21 Maj

Ny dag , nya möjligheter som man brukar säga . men jag vet inte , nya möjligheter till vadå ? dt vet jag inte rikgit , mer pluggande eller ? dt är väl det som är de nya möjligheterna idag , men jag är inte villig att ta dom möjligheterna . Jag orkar inte plugga mer :/ , dt borde räcka snart hallå , hur mycket tror alla att vi tonåringar pallar egentligen , dt borde räcka snart . ja orkar inte :o .. men snart , efter vecka 22 , som kommer ta död på mig , då blire skönt :D . wihow,  men kan man inte bara hoppa över vecka 22 (a) ? snälla :) .

Aja , dagen idag har väl vart bra , eller nåt . jag vet inte .. haft typ hysteriska balmöten , ja orkar inte bry mig längre känns det som . förhoppningsvis får vi väl en bra bal eller nåt , aja . orkar inte ens ta upp dt. . .

typ åkte hem vid kvart över 1 , hade skit ont i huvudet :/ , så ja sov från 2 - 4 , det var verkligen as skönt :) .. o sen ner te stallet , red Tösen . Gick verkligen as bra , äntligen börjar det kännas bättre med dom :) , snackade en stund med Elvira och Rebecca , det var ett tag sen ja snackade me dom liksom som vi brukade göra , så det var trevligt . Dom är två av dom bästa , men dt är johanna med <3 .

Juste Kim syster kommer ut nästa onsdag och ska prova lite frisyrer te balen på mig , yes :D . nu har ja någon som fixar håret :D :D . slipper tänka på det iaf . .

sedan har ja ett till problem eller engentligen två , hmm . tre är det nog . aah , tre problem har jag .. Det första morsdag på söndag :/ , va fan köper man ? ja måste verkligen tänka ut något bra :) , sedan problem två Renèe blir 19 den 7de , va fan ska man köpa till henne då :/ , måste där med tänka ut ngt ritkigt bra och sedan är det ju Melker som fyller år den 8de , ja har ingenaning om vad ja ska köpa. jag skriver inte detta för att jag vill att någon ska komma med förslag faktiskt , det är bara att ja måste skriva ner allting ja tänker på , det är också därför man kan säga att ja har en blogg , liksom komma ihåg allting .. Men ja ska allt komma på ngt bra :D , Heja mig :D

okej , skolarbete som är kvar

* Teknik prov , vecka 22 tisdag
* Svenska prov , vecka 22 , torsdag ?
* Franska diagnos , vecka 22 , torsdag och fredag
* so inlämning , vecka 22 , fredag
* biologi inlämning, vecka 22 , torsdag .

tekniken kan jag ingenting utav , svenskan har ja inte ens börjat kolla på , franskan kan inte ett skit ,son har inte ens börjat , biologin kommit halv vägs . . Måste fan lägga på ett kol nu om jag ska hinna allt . heja mig .

okej , ska nog säga godnatt nu , men ha en bra sömn eller nåt ;) . puss & godnatt

hittade en sak :D

Haha , hade lust o lägga in denna :)



Du vet att du bor i en håla när:

*pizzerian drivs av svenskar.
*du har en trasa i stället för ett tanklock.
*det väker mossa på brevlådan.

*du känner någon som har en felstavad tatuering.
*bilar utan tygtärning i vindrutan tillhör turister.
*numret till polisen står på Konsums anslagstavla.
*tractorpulling drar mer folk än rocktåget.
*affärna är döpta efter ägarnas förnamn, som Börjes livs, Karins sybehör osv.

*släktträder inte förgrenar sig.
*utsiktsberget är den enda turistattraktionen.
*befolkningen talar om tiden före och efter ICA-butikens nedläggning.
*du har 4 skrotbilar på tomten.
*Jehovas Vittnen aldrig har besökt orten.
*du aldrig hört Hemglassbilen.
*busstidtabellen anger dagar i stället för klockslag.
*bilmekanikern och advokaten är en och samma person.
*alla som du möter ver vilka kalsonger du har på dig.
*julmiddagen blev förstörd därför att ketchupen tog slut.
*pappa klipper tånaglarna medan ni har besök.
*du har trafik ´koner i vardagsrummet.
*du tror att sushi är ett bilmärke och Becquerel en tjeckisk öl.
*du har fyrhjulsdrift på dammsugaren.
*allt du vunnit på marknader och tivolin hänger i backspegeln.
*du tror att 6-8 kg på Pamperspaketet betyder hur mkt blöjorna kan rymma.
*du känner någon som har träffat Leif Loket Olsson och skryter om det.
*ficklampan rymmer fler än 4 batterier.
*du någon gång krockat med ett hus.
*du tror att "eau de toilette" betyder att någon har fisit.
*pappa följer dig till skolan för att ni går i samma klass.
*du kan inte besöka dina släktingar utan att få lera på däcken.
*du är släkt med din kusin på både mammas och pappas sida.
*din bil väcker folk.
*du använder Wunderbaum som deodorant.
*bilstereon kostar mer än bilen.

*en person med mindre än tre skotrar anses som omanlig.
*du har sett ett UFO.
*du aldrig köpt en julgran.
*du vill ha gargeuppfarten asfalterad som födelsedagspresent.
*din mamma skickar in roliga potatisar till lokaltidningen.
*du har telfon med nummerskiva.
*Konsum storsäljare är aktivt kol.
*"en grogg" är den vanligaste beställningen på krogen.
*det går en grusväg till traktens största arbetsplats.
*folk stannar och pratar med varandra.
*jaktsäsong är när man har bössan med sig och ser ett djur som går att äta.
*du tar på dig skor när du ska gå in för att inte smutsa ner strumporna.
*du har affisch på Sylvester Stallone på rummet och delar av en H&M-annons i taket.
*du tror att Jurassic Park är en dokumentär.
*det inte finns några gatunamn, bara postlådenummer.
*status är att ha många strålkastare på taket till trucken.
*en intellektuell är en som har armbandsklocka.
*enda gången du skriver skrivstil är när du pinkar i snön.
*du hälsar på folk i stan för att kunna beställa från TV-shop.
*du har försökt bygga någonting av avklippta tånaglar.

Tisdag 20 Maj

okej , ja vet inte riktigt vad jag ska skriva idag , men ändå . skoladagen var rätt skön , hade ju inga riktiga lektioner eftersom att vi gjorde franska lunch .. sen åkte ja hem , var verkligen inte på nåt bra humör , o ja ska nog skriva förlåt till dom ja har vart otrevlig och allting mot idag , dock inte i skolan , men efter dt och så .. speciellt till Rebecca o Elvira . men ni vet att ja älskar er massor <3 . . . men sedan red ja ut på Fighter, en lång och härlig runda . va ritktigt mysigt . . kom hem skulle plugga , men dt har väl blivit då där med dt  "/ , aah . .prov imorrron , kommer gå åt helvete , men kan bara skylla på mig själv . men ja orkar värkligen inte med dt just nu . .men aja . skriver imorron ;) , hare gött :D . puss & god natt <3


Precis innan skolan 20 Maj

Godmorgon :D
Min dag igår avslutades verkligen bäst <3 .. för typ vid kvart över 8 åkte ja te Melker <3 , o efter jag varit med honom känns verkligen allting sååå underbart , alla problem man har bara försvnner , verkligen en riktigt bra kännsla .. och jag älskar honom verkligen , han betyder grymt mycket <3 . Sen fick ifs åka hem vid halv 11 , för mamma tycker inte om att jag sover borta när det är skola dagen efter, men va fan ja fick vara med honom nån timma iaf :D :D :D ..
Så idag kommer ja må sjukt bra och dessutom har vi inga vanliga lektioner , iaf inte vi i franska gruppen , för vi ska göra franska "middag" eller nåt och dt skulle typ ta hela dagen , fett skönt faktiskt :) ... men men .. sedan efter skolan ska ja te stallet och rida Fighter och lite senare till Södertälja och spela .. aja , dt får nog bli att jag skriver hur dagen varit lite sent , typ vid 8 .. ush , idag kommer dt också vara en plugg dag :( . har två prov imorgon , exakt efter varandra , för när ja e klar med dt första ska ja börja på dt andra :/ . .inte kul alls .. aja , skit samma . för nu måååååste ja kila . ha en bra dag :D . puss


Måndag 19 Maj

jaha , då vare måndag igen :( . .hatar måndagar för dt innebär att man har en hel jävla skolvecka framför sig :( . .inte kul , inte med tanke på att jag har två prov denna vecka och ett glosförhör :/ . aja får hoppas dt går bra :D . Fast ja slipper juh gå i skolan på fredag :) , fast då ska man juh jobba men va faan .. hellre dt faktiskt :)..
okej , va har jag gjort idag ? hmm . vart i skolan utan johanna :/  .. fast ändå rätt sköndag idag , lots ,då började ja plugga på biologin som vi har prov på på onsdag , bra där rebecka ;) ja börjar verkligen i tid :) .. haha :D . men sen skulle vi haft engelska men ingela var icke i skolan så dt blidde hål :D . sedan hade vi no , gick igenom lite genetik och sedan matte , då vare typ flumm lektion , aja . rätt kul väl .. sedan lunch , franska , svenska , slut :D . och sen när jag kom hem så var jag på plugg humör :o , vilket under liksom :D .. men dt känndes bra , klar med ena delen utav biologi inlämningen och kan en del till provet :) . .wihow :D men sedan börja ja snacka me mamma o då försvann lusten med o plugga :/ , så ja åkte te stallet , snacka me elvira en stund och sedan vägde ja , wihow 100 kr rikare :D :D .. nu ska jag väl inte gör så mkt .. kanske plugga om ja orkar .. annars bara nörda mig framför datorn , nån som vill hitta på nåt ? ;) . haha , skulle inte tro dt va , men va fan .. ruttna är väl alltd kul o göra , har ju gjort dt hela helgen så va fan :D .
aja , hare gött :D . puss & kram :D

Söndag 18 Maj

Jaha så vare söndag igen :/ . ja tycker inte om söndagar , för dom är sååååå sega , för om dt är söndag så innebär dt att det är skola dagen efter :( .. inte kul asså . . därför vill ja göra någonting idag , inte bara sitta hemma o ruttna för det är precis vad jag brukar göra på söndagar .. riktigt tråkigt vill ja säga .. Men borde plugga lite teknik också , lära mig dt asså :( .. men dt är bara för tråkigt liksom .. jag orkar inte plugga mer idag , jag har redan gjort klart hemkunskapen och dt borde räcka för idag ;) . . så nyss var jag ute och åkte lite moppe till Järna , skulle tanka den :) , bara för att liksom komma ut lite , men nu sitter jag här igen och gör nada :( .. . men men , jag får väl ruttna idag , wihow va roligt .. aja , nu ska ja tänka lite positivt hära, om dt är skola imorron så får jag iaf träffa Melker o mina vänner <3 , o dt tycker ja ju om :D . .så , nu avslutade jag lite trevligt :) .. men kanske skriver om min tråkiga dag blev lite senare kanske :) .. aja , hare bra :D

Lördag 17 Maj

Namnsdag idag :) , min mormor och min pojkvän är de enda som har kommir ihåg dt :D , inte ens jag själv :P . aja , namnsdagar är väl inte så viktigt, med tanke på att alla inte kan ha namsdag eftersom allas namn inte finns me .. Aja , mitt humör jag vet inte riktigt vad det håller på med :/ , från ena stunden kan ja liksom vara hur glad som helst o bla bla , men sen kanske några minuter senare mår ja piss liksom , dt är verkligen inte kul .. så förtillfället är ja ganska lessen, ingenting vill egentligen inte som ja vill .. jag trodde ja hade räknat ut allting men icke sa nicke, allting blev helt annorlunda :/ .. aja.. jag är väl inte så bra på o planera trots allt .. bara ibland :) ..

Har ju inte skrivit sen torsdag , så dagen igår var väl okej , skolan rullade på bra och den känndes riktigt bra o gå där o fiffilura .. förrutom no:n , då skulle vi helt plötsligt ha ett prov på onsdag- biologi och sedan ha en inlämning vecka 22 .. dessa jävla inläningar , de gör min galen :o .. ush vad jag hatar skolan , o vädret gör dt inte speciellt mycket bättre :/ .. aja . kvällen blev så att ja först var hemma hos johanna och vi kollade på step up , åhh . vad jag älskar den filmen <3 .. sedan drog vi till Ville . där var dt väl kul , eller nåt .. inte speciellt iaf , men men .. ja ska inte klaga , jag hade väl antaligen bara suttit hemma annars . så . aja .. kom hem vid halv 1 och skulle upp vid 6 och jobba . så snacka om att jag typ e helt död nu :/.. dt tog typ till 12 innan jag vaknade helt ,gick runt i stallet som en jävla zoombie , men .. vi jobbade på jag och jonna , så 200 kr rikare :) .. va jag e duktig ..  så nu har jag placerat mig framför datorn , borde plugga , men ja är ju så jävla skoltrött så ja har verkligen ingen lust :( :( . .men dt blir väl snart , måste lära mig min teknik , har prov på dt på tisdag .. shiiit , ja kom nyss på att vi har franska lunch då , så vi kan inte göra provet då heller .. va fan ska vi ha den där jävla franska grejen , dt tar bara våran tid från skolan som vi verkligen behöver just nu :/ .. aja , sen så måste ja plugga biologi också , har prov på onsdagen.. sen kommer johanna till kvällen så ska vi göra klart våran hemkunskap som ska vara inlämnad på måndag .. och så borde ja också börja på so:n :( .. aja . nu borde ja kila iväg och börja . men för att avsluta lite bra , kan jag ju avsluta med att skryta lite och säga att jag fick MVG på min bokredovisning , och jag är faktiskt jävligt stolt för jag tyckte verkligen att den var kass , men va fan .. om man får MVG så :D . haha , aja  
ha dt så bra :D , puss & kram


Torsdag 15 Maj

Igår var en rätt bra dag , eller typ iaf :) .. Jag o pappa var ju på dan och handlade balklänning åt mig :D , jag tyckte den var jätte fin :D . typ efter dt drog ja te stallet en stund och lite senare på kvällen åkte vi upp till Emelie, min kusin och firade henne för hon hade fyllt 18 år den 9de .. Men eftersom att våran familj har lite fullt upp kunde vi inte åka upp då utan dt fick bli igår :) .. Dt var jätte trevligt o träffa morbror och Helena och Emelie , dt var ett tag sen har ja för mig :D . men dt är alltid lika roligt och komma och hälsa på :) .. Sedan vann Sverige också igår :) , wihow :D Sedan när vi kom hem vid halv 10 , då började ja må piss verkligen , grät som jag vet inte vad .. Har ingen egentligen aning om varför .. Men jag var så grymt arg på allt och alla , fy fan .. stackars dom ja snackade me .. men men jag sa iaf att jag var arg . . Jag tror att jag var mest arg på hela jävla skolan ,.. Men så äre ju ibland .. Nu mår ja iaf mkt bra :) .. o idag har dt varit en rätt slapp dag ... Haft bokredovisning har vi också haft , känndes piss dåligt men va fan, nu har vi en mindre sak att bry oss om :) .. så på så vis har ju dagen känns lite bättre :) .. men snart måste hemkunskaps måtid skiten vara inlämmnad , ja och johanna är jävligt grymma asså :D . har kommit riktigt långt :) .. men va fan .. så äre .. allting kan inte bli perfekt .. Men har tränat Fighter idag , dt gick hyffsat .. om man tar bort markarbetet, för hoppningen gick super :D . aja .. imorron äre skolan :/ .. heja mer skola , wihow vad glad man blir :D .. aja ,. hare bra :D . puss & godnatt

Morgonen Onsdag 14 Maj

nu sitter jag här och väntar på att pappa och jag ska åka och handla balklänning :) . Jag hoppas vi hittar någon, för annars får jag typ panik, då vet jag inte vad jag skulle göra . Så jag måste verkligen hitta en idag , men dt gör jag nog .. Sen sa Renèe igår att hon inte typ hinner fixa min frisyr till balen :/ , för hon tar studenten samma dag .. så antingen får vi göra den dagen innan , eller så måste jag hitta någon annan som kan fixa den .. aja , vi får se .. kanske går till en frisör och fixar :D .. men men .. nu ska vi nog ta o åka , ha en bra dag :D , puss

Tisdag 13 Maj

idag har dt vart en rätt skön dag :D , liksom sovmorgon te 9 :D :D:D , johanna o jag är bäst shalalala :D . men iaf . spelade in våran film , dt gick väl rätt okej . men ändå ganska dålig ;) .. haha , men dt får la bli bra , okej .. jag ska försöka sluta skriva smilesar här dt är bara jobbigt .. Vi var iaf rätt snabba på o bli klar med den, så ja drog o red Tösen efter det, hon var massa duktig.. sedan  var jag väl bara hemma o sedan drog ja te södertälje, o spelade .. frös som fasen när jag åkte moppe :( .. poooooor me .. men men .. nu har jag fått tillbaka värmen iaf, typ 3 timmar senare , men va fan .. dt gör väl inget om ja skulle frysa ihjäl liksom .. aja . .ryggen mår rätt okej idag iaf, eller bättre än igår.. gud jag känner verkligen att ja inte har s¨mkt o skriva om förtillfället. borde satsa på min bokredovisning o teknik, men jag har verkligen inte lust .. jag vill inte gå i skolan mer .. jag vill bara åka bort någon stans med någon, bort från allt jävla pluggande .. varför ska alla lärare vara så dumma i huvudet o lägga allting på samma jävla vecka .. åhh ,vad jag blir arg. så jag ska sluta nu innan jag slår sönder hela datorn .. men men . ha ett bra liv ;) .
puss & godnatt :)


Måndag 12 Maj

Jag skrev värsta långa inlägget förrut, men då dampade datorn så allting försvann , fy fan va kul asså :/ .. så jag orkar inte skriva allting jag skrev förrut , dessutom klagade jag bara en massa . Men dag i korthet har varit allmänt onödig för ingenting var seriöst i skolan , fitt cp .. men iaf MVG på nationella matte wihow :) ..sedan efter skolan har min rygg pajat totalt så nu sitter jag här och tycker jävligt synd om mig själv ;) .. mamma har smörjt in ryggen med tigerbalsam , så förhoppningsvis blir det bättre :) .. Imorron äre sov morgon , ska ju spela in våran film te engleskan :D , dagen efter det ska jag o pappa köpa balklänning :D . inge skola då heller :D . wihow :D . lyxvecka :) .. men nu ska jag läsa boken , så hare bra:D  puss & godnatt :D

Kvällen :)

Efter det sista jag skrev så har jag skrivit klart tekniken § , ÄNTLIGEN :D , sedan har jag också vart o badat med Johanna, Anna och Rebecca .. dt var ganska kallt men efter ett tag var det ganska skönt :D .. o så hade vi rikrigt kul :) .. Men just nu sitter jag o kollar på söndags film :) .. ska läsa lite i boken medans det är paus , ska nog kolla upp lite till hemkunskapen :) .. jag orkar inte skriva speciellt mkt , är faktiskt inte på humör , jag förstår mig inte riktigt på folk ibland ,.. aja .. men nu ska jag dra vidare , ha dt bra :) . puss

Söndag 11 Maj

Pappsen fyller år :) , grattis till honom :D .. har inte skrivit sen i fredags .. så i lördags så var jag ju på tävling , gick upp 20 i 5 -_- , men men duktig som jag är så var jag nästan klar vaken när jag vaknade :) .. tävlingen gick väl inte så särskilt bra liksom .. Fighter vägrade ut sig i båda klasserna :( .. vet inte riktigt vad det är , han känndes jätte okoncentrerade , men ändå på framhoppningen hoppar han så jälva fint .. jag fattar likosm inte "/ .. men men .. mamma ska åka o kolla honom, få se om dt är ngt i benen igen , om dt är det då vet ja inte riktigt vad jag gör , jag orkar liksom inte gå igenom dt igen .. men mne Tösen gick det väl bättre för, men men .. Hon fick en rivning sista i omhoppningen , riktigt surt asså . . ,men men  kännde riktigt bra aif :) .. sen i lbn fick vi ett "rebecka" stopp , jag blir så arg när jag ska vara där o dra i henne hela tiden , måste verkligen lära mig att inte göra det , haha ,heja mig ;) .. men men .. efter tävlingen drog ja hem o duschade , drog te johanna med rebecca , sen senare på kvällen kom anna också :) .. vi grillade, hade lite problem med grillen , jag ringde te pappa o frågade hur man startade en grill:$ , riktigt pinsamt asså ..han suckade verkligen när jag frågade dt .. men men .. efter dt fick vi fyr på grillen :) .. jag blev grillmästare § , wihow :D . jag var riktigt duktig .. o det blev riktigt gott :D . . jag käkade typ mest som vanligt när det är kött .. jag kan verkligen äta hur mkt kött som helst :$ .. men men ,.. det ät gott juh :D .. sen så , typ kollade vi på lite film , hockey , var ute på gräsmattan , för att dt var riktigt varm i hennes hus :p .. det var bara jag som sov över .. men men vi hade kul ändå :D .. gick upp vid 20 i 9 , skulle gratta pappsen :D .. han blidde glad över dt jag köpt , wihow :D .. o nu så äre mkt mkt folk här .. men orkar inte riktigt vara social idag .. åhh jag har vart ute o solat idag :D . massa skönt:D .. älskar o vara brun , så jag måste sola mer :) .. men kanske skriver sen om jag orkar .. ha ett bra liv :) .. puss & kram

Fredag 9 Maj

Äntligen fredag :D . wihow :D . en lång helg att se fram emot :D . Men iaf dagen idag har  vart bra .. fast vi har verkligen fööööör mkt o göra :( .. fått mer o göra i hemkundskapen nu också :( . va fan :o . .. Men men snart äre slut :( .. har typ gått i skolan , inget speciellt gjorde ja där typ .. men sen när jag kom hem , direkt ner till stallet har endast vart där i 2 timmar och jag har hunnit : släppa in hästarna, duschat både Fighter o Tösen , Mockat åt båda, putsat alla grejer , plockat fram allting inför imorron , lagt in alla grejjer i transporten + gjort mat till imorron , jag är riktigt jävla snabb asså :D . wihow :D .. så snart ska jag sätta mig med tekniken igen ... jag måste ha den klar idag .. iaf kladden , sen renskrivningen kan jag göra typ på söndag .. men om jag ska hinna dt klart borde jag icke sitta här .. men men .. jag skyller på att jag är jävligt trött och inte orkar göra ngt , dessutom blir jag tröttare när jag tänker på vilken tid jag ska upp imorron :/ .. liksom hur kul äre dt kl halv 5 :S .. inge kul alls . , men men :D . aja .. nu ger jag upp .. ska iaf bli kul o tävla fighter ponken imorron , tösen med så klart .. men har inte tävlat fighter på länge.  men hare bra :D . puss & kram <3

btw. jag älskar mina vänner o min pojkvän mest <3

kvällen :)

träningen gick verkligen super duper bra .. Hon bråkade bara lite grann i början men efter dt så var hon verkligen as fin :) .. men nu nu sitter jag o kollar på hockey:D , Henke lundqvist står <3 <3 :D :D .. han är bäst <3 :D .. jag borde egentligen plugga men liksom jag orkar verkligen inte :( .. har pluggat allt för mtk , för att vara mig själv . ja har typ aldrig pluggat så här jävla mkt :( .. men men .. imorron ska jag nog pluggga mera :o .. men men .. dt blir på fat tror jag :) .. men nu orkar jag verkligen inte skriva mer .. men hare bra :D . puss & godnatt <3

Torsdag 8 Maj

dagen har vart allmänt bra faktiskt :) .. förrut mer skolarbete, har fått en nya arbetsplan i svenska :( .. så mer pluggande får dt bli .. jobbigt siste terminen i nian :(:( .. den braia dagen ville inte fortsätta att vara bra när jag var istallet .. Fighter ville absolut inte göra som jag ville,  så jag vart as arg på han :( .. så jag är inte direkt glad förtillfället .. dumma honom , gjorde min dag pissig :( .. aja .. hoppas att dt går bättre att träna , annars deppar ja ihop :( .. men mne , jag har också räknat ut när jag måste gå upp på lördag , inte kul när jag fick veta dt asså . jag ska liksom gå upp halv 5 , hur kul är dt liksom -_- , men men .. äre tävling så är dt :) ..
Juste jag är snart klar med takniken , gud vad jag är duktig § , jag ska skriva när jag kommer hem från träningen , jag vill verkligen bli klar med dt innan imorron , hoppas jag blir det ... aja . får väl se hur dt är . . men mne . nu ska ja dra vidare , ska alldeles strax tillbaka till stallet eftersom att jag ska träna :) .. får se om jag skriver ngt ikväll , men men .. hare gött :D . puss

innan skolan 8 Maj

aah , snart äre skola . ska åka moppe idag :) .. ska typ alldelse strax gå ut .. men liksom igår ja va uppe för sent igen , jag tror klockan blev 11 tom , och ja klarar typ inte av att vara uppe så sent länge , så jag måste gå o lägga mig tidigare , heja mig :) .. aah , jag blev dock inte klar med tekniken igår som var mitt mål :/ . attans . men men , ja får skriva massor på fat idag , ska vara rikitgt seriös . så heja mig igen :) .. nu har jag asså två mål, dt borde ja ju fixa . aja , men nu måste ja dra. Hare gött :) . puss, ha en bra dag :)

Kvällen :)

ja dt som hänt efter senaste blogg inlägget var väl att jag drog ner till stallet , red båda hästarna . Känndes så jävla skönt att bara få slippa allt oroande för plugget förtillfället . för just nu är jag jävligt orolig för skolan, allting är så jävla stressigt de veckor som är kvar nu liksom. plus att jag är så jävla skoltrött, men ja vill liksom inte börja göra dåligt ifrån mig nu på slutet liksom, dt är typ nu det är som viktigast . Men ja får bita ihop och kämpa :) .. jag måste rabbla upp flera gånger om dagen va det är jag har att göra , så nu kommer dt här igen :
* Engelska film , den gör vi på tisdag
* Tekniken , måste vara klar denna vecka helst innan helgen tycker jag , jag måste ha tid o lära in mig allt också.
* Biologin . vi har inte ens börjat nåt med den o vi har typ prov v.21 :s
* Franska diagnos v. 22 :s
* So inlämning v.22 , har inte ens börjat. vet ju knapp va vi ska göra.
* Bokredovisning , på torsag , har mer än halva boken kvar .
Det är liksom hur mycket som helst :( .. dessutom ska vi ha en till arbetsplan i svenska , skolan kan bara gå o ta sig just nu .. Men därför känns det as skönt att allting att går som på räls , mitt liv är verkligen på topp just nu . Jag mår verkligen as bra :D , och dt är jag så jävla glad över , annars hade jag verkligen fått mega panik , då hade jag verkligen gått ner i djupast deppritionen ever. men nu är dt inte så , och dt är jag så jälva glad över :) .. Men men nu ska jag väl börja avsluta .. Kan ju avsluta med att hästarna var helt underbara <3. men men .. hör av mig imorron med , ha ett bra liv , som jag :D . puss & kram :D ..

sen just , jag är just nu verkligen lyckligt lottad , jag har världens underbaraste vänner och världens underbaraste pojkvän <3 .. Ni gör min dag <3

Onsdag 7 Maj

Idag skola som vanligt , var jävligt trött , inte så kul o gå runt o vara trött när man behöver plugga :( .. så på FAT satt jag o spelade på mobilen o halvt sov , haha . så dt blir o plugga hemma :( .. Men men .. rätt skön dag idag , kollade på film på musiken , hade inte speciellt seriös engelska lektion och slöjden , ja den är ju som den är :P . . så dagen har vart rätt skön liksom :) .. fortfarande skit mkt o göra i skolan :( .. och nu dessutom har vi fått reda på att vi ska ha franska diagnos vecka 22 :( .. inte kul dt asså .. men va fan .. .dt är långt kvar , eller inte :P .. men men ..
aah idag så ska jag väl plugga en jävla massa o så ska jag till stallet , borde gör nånting nu ist för att bara sitta på msn o snacka me folk , men dt är alltid trevligt .. men jag måste nog börja lära mig franska glosorna , för vi lär ha glosförhör imorron "/ .. men men .. heja mig ;) .. så nu ska jag väl sluta skriva och börja plugga , jag har ju bestämmt mig för att tekniken ska bli klar idag , ojojoj .. dt lär jag aldrig hinna men va fan .. jag får plugga som fan :( .. aja .. skriver nog ikväll också :) .. hare gött :) , puss

Tisdag 6 Maj

aah , riktigt skön dag idag :D , började med att jag drog till skolan , typ för och göra nationella matte provet , gick bra tror jag , känndes så iaf .. Men man vet ju aldrig som sagt .. Sedan skulle jag till kiropraktorn vid halv 12 , så jag var tvungen att åka från skolan 20 över 10 .. Mys :D ..  Johanna hängde på också , wiee snälla vänn <3 .. Sen efter vi vart där , så var dt ju inte direkt så att man orkade åka tillbaka till skolan och sedan åka in te södertälje igen , eftersom att jag spelar på kvällen . Så vi gick och provade klänningar , hade verkligen as kul :D .. Sedan kollade vi efter någonting till min pappa , wiee ja hittade ngt :D .. Ja , vi drog till donken och käkade , sedan hade vi typ kanske 5 timmar att inte göra ett skit på så vi drog till stockholm , finns ju liksom mer att göra där en i södertälje . Så när vi väl kom te stockholm gick vi typ runt och kollade massa kläder och skit på typ drottning gatan . Men sedan fortsatte vi mot gallerian , men där gick vi bara runt , tror vi gick in i en affär eller nåt sånt . . Jag lovar vi måste sett så jävla vilsna ut , haha .. men kul hade vi .. Sedan drog  vi till kungsträdgården och satte oss där ett tag , båda var inne på msn :) . haha .. vi var riktigt sociala asså , sen typ nk , men där gick vi runt med mobilerna i högsta hugg inne på msn , så vill kollade inte  på speciellt mkt .. bara åkte upp och sedan ner :P . haha garvade lite åt underkläderna , som var helt fucking skumma .. hahhhahah men men .. drog sedan tillbaka till södertälje , lata som vi var åkte vi buss upp till västergård / wendelahebbe , där ja spelar .. Men men , som sagt dagen har varit fett rolig .. mkt trevligt me lilla johanna :D .. hon är bäst <3 . .

Men men .. nu borde jag plugga teknik , mitt mål var ju som sagt att bli klar imorgon vette fan hur dt kommer att gå . men heja mig liksom .. får helt enkelt strunta i datorn nu och börja plugga .. shiiiiit :( .. Men men , nu börjar dt minska lite med plugget och så , iaf efter att nästa vecka har gått .. sen så måste jag också börjar kolla på balklänningar , måste bestämma nån dag me pappsen :D . aja , får la prata me han .. Aja , ha ett bra liv . puss & kram

Morron Tisdag 6 Maj

Japp idag är dt en ny dag , gårdagen slutade faktikst riktigt trevligt , så för en gång skull fick jag gå o lägga mig utan att känna kännslan , den jag inte gillar .. Men dt känndes verkligen as skönt att bara kunna gå o lägga sig utan att tänka på ngt annat :) , Tack :D .. aah , snart ska jag ju dra vidare till bussen , kommer få lite brottom känner jag .. men va fan,, får springa lite ;) . .men men .. idag måste jag verkligen hitta nånting till min pappa, han fyller nämligen år på söndag . aja , jag och johanna får gå runt i södertälje och hitta ngt bra , Heja oss :D .. typ ingen skola idag fett skönt :D , bara nationella prov på morognen , sen aah dra vi vidare :D .. aja .. nu måste jag dra , skriver nog lite ikväll också , kanske blir nån bild och så , har nämligen funtat på att ta me mig kameran , japp så fåre bli .. aja , hare gött :D . Puss & lycka till idag :) ..

Kvällen :)

har precis kommit hem från stallet , vart nere och ridit Tösen , dt gick faktiskt grymt bra om jag ska vara ärlig . bara lite bråk , men men .. hon skötte sig bra. .
Jag är lite stolt över mig själv måste jag säga jag har liksom börjat med tekniken , wihow :) , Heja mig :) .. Men jag vette fan hur dt blir asså , känns som dt inte kommer bli speciellt bra .. men men så äre ..  Nu känns det bättre nu när jag börjat , nu ska jag bara lära mig franska glosorna till på torsdag , attans också "/ .. Men dt får gå la bra .. Ush sen har vi nationella matte prov imorgon också , wihow dt kommer gå åt skogen .. Känner att jag börjar bli mer och mer skoltrött , inte så roligt.. och speciellt inte när jag går runt med den här jävla klumpen i magen , så känns dt ju inte direkt bättre ska jag säga.. Men jag hoppas som sagt att det blir bättre, dt måste det bli annars vet jag inte vad jag gör :( .. Aja , jag måste tänka positivt , bara tänka positivt , inte bli nån jävla negativ jävel som tycker så jävla synd om sig själv , dt orkar jag inte me igen .. NU ska jag bara tänka positvit , heja mig :) .. alla får försöka stötta mig , wihow .. nej dt ansvaret ska jag icke lägga på ngn , men men .. Heja mig som sagt :) .. Imorgon blir dt värsta sköna dagen , på tal om ngt helt annat :) . . Kommer till skolan som vanligt , har np i 100 minuter , sedan drar jag till södertälje , ska vara hos kiropraktorn kl . 11.30 ,  så jag kommer inte heller tillbaka till skolan , liksom känns onödigt när jag ändå ska tillbaka till södertälje igen sen .. så johanna hänkar på , wihow :D .
men men .. nu ska jag väl avsluta , ska vara lite social mot Johanna på msn , för hon e den enda som vill prata me mig .. vi är ju mobbade som vanligt .. men men .. hare bra :D , puss & godnatt , skiver imorgon :D


<3

Bara så alla vet , jag vill inget hellre en att allting ska bli som förrut , förrut när jag mådde som bäst . Jag försöker, hoppas och allting , Jag vill verkligen ingenting . puss <3

Måndag 5 Maj

Nu har jag precis kommit hem från skolan , den blev inte alls lika bra som jag trodde den skulle bli :( .. mestadelen har jag gått runt och varit lite sad , men johanna har livat upp min dag som en räddande ängel <3 . tack gumman för att du finns , du är verkligen den bästa .. Jag och Johanna har flummat runt lite i skolan och så , vart jävligt mobbade kan man säga .. Ingen värkar tycka om oss , men va fan .. vem bryr sig , inte jag iaf .. Jag bryr mig nästan ingenting om vad folk tycker om mig , dt är bara en person so jag bryr mig om vad den tycker om mig .. De som tycker om mig fine dt är ju bra , de som inte tycker om mig fine gör som ni vill liksom .. Aja ,, rätt mkt plugg idag .. Men sagan är snart klar , helt renskriven och så , men suger hårt .. Lägenheten ja den kan man nästan säga att den är klart .. Tekniken , ja vad ska man säga måste plugga mkt efter detta , Heja mig :) .. sen måste jag lösa ut min bok också .. Men ska satsa först och främst på tekniken .. den har jag som mål med att den ska vara klar denna vecka , har ju liksom prov på det jag skrivit på tisdag nästa vecka. Shiiiit .. målet kanske blir att den ska vara klar på torsdag , ja det ska bli mitt nya mål , Heja mig . Måste plugga skiten ur mig , wiee vad roligt . eller inte .. sen ska jag också ner till stallet och fixa , måste typ vara där vid 6 , så jag har ca 2 timmar på mig att börja med tekniken , sen imorgon har jag ingen tid typ alls på mig .. eller typ nån timme på kvällen .. sen på onsdag blire plugg dag :( .. aja .. nyss fick jag se bilder från tävligen i torsdag , nått fint på mig fanns med , wiee :) . Happy happy :) .. men nu ska jag börja plugga teknik . skriver nog mer i kväll , ha dt bra :D

Kvällen :)

Nu sitter jag här vid datorn igen, mår väl inte speciellt bra "/ , tycker inte om att ha en klump i magen så här. Vet ju egentligen inte vad dt är , gillar bara inte kännslan . Det känns fel att känna så här , hoppas att den försvinner snart . Sitter och kollar på söndags film förtillfället, har ingen dirket lust att gå o sova, dt har jag aldrig på söndagar . För om man gå och lägger sigg tidigt så blir dt tidigare skola och en ny vecka, en vecka med nya problem , mer att göra . dt gillar jag inte "/ .. men dt är en fördel med skolan, och dt är endast bara en och dt är att jag får träffa alla vänner man inte träffat på hela helgen och Melker förstås:D ..  wiee :) .. men men .. förtillfället i skolan har vi grymt mycket att göra därför vill man egentligen inte gå dit "/ . Liksom , np matte prov , lägenheten , tekniken , franska glosor , svenska sagan , engelska arbetsplanen , biologin , so:n . till matte provet vet jag inte vad jag ska plugga till :s , lägenheter har ifs inte så mkt kvar som tur e :) , tekniken har jag inte ens börjat med :s , dt gillar ja inte ens , jag MÅSTE börja imorgon "/ , franska glosorna har jag börjat lära mig , heja heja :) , sagan är nästan klar , men den suger riktigt hårt :( , engelskan ska jag och johanna börja med imorgon , heja oss , Biologin kommer jag inte kunna nånting alls av , dt värkar jätte svårt :( , son jag får panik bara jag tänker på dt .. SHIIIIT kom på en till sak , vi har snart bokredovisning också , har knappt börja läsa min bok .. jag dööööör :( .. 
aja puss och godnatt <3  

vad vet man egentligen ?

Hur vet man egentligen när man gått över gränsen ? hur vet man när dt räcker ? hur vet man när man inte ens förstår ? för jag kan verkligen inte förstå ? varför känner jag så här ? Jag har ingen som helst aning , men nånting måste det vara som får mig att känna så här ? men vad ? vad i hela jävla världen får mig att känna så här , för dt är absolut ingen känsla jag vill ha . Jag mår riktigt dåligt utav att ha denna kännsla i mig , hur ska jag få bort den ? det är nog tyvärr ingen som vet , inte ens jag själv . Därför borde jag skita i kännslan och bara tro på det som är rätt, men hur vet man vad som är rätt ? äsch jag kommer ingen vart med detta så det är lika bra att jag ger mig nu .
Ha ett jävligt bra liv, ta vara på det liv du lever, du vet aldrig när det kommer att komma rikiga svänger då du kan förlora det du älskade mest .

Söndag 4 Maj

Idag har jag skaffat en blogg igen , jag har haft det förrut men har inte riktigt haft tid att skriva och så . men jag vill ha en så vi får se hur dt går denna gång :) . Heja mig heja mig , haha ..

Idag har man gått upp klockan 6, för att jobba i stallet med Elvira.. vi var riktigt snabb vill säga, var klara redan vi 11 . riktigt stolt var vi :) .. efter att vi blivit klara åkte jag hem, hade tänkt och rida men jag kände att jag hade sån träningverk efter igår, när jag hade varit ute och gått, så jag struntade i dt .. Så nu sitter jag här vid datorn so jag brukar göra, ska faktiskt försöka att sitta mindre här men jag vet inte riktigt om dt kommer gå speciellt bra. men men , man kan ju iaf få försöka. . Ska nog snart börja plugga, för sen vid halv 4 ska jag ner till stallet igen och släppa in hästar och efter dt funderara jag på att gå ut och gå igen, dt var faktiskt riktigt skönt att göra dt igår så , men jag får se vad jag bestämmer mig för .

Men nu ska jag dra vidare och börjar plugga .. ha dt bra :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0