.

jaha. då vare söndag igen, vilket jag tror att många inte tycker om, speciellt inte jag ! dom suger så jävla mycket, liksom man är ledig men dt är skola imorgon, vilket innebär att man typ inte kan göra nånting annat än att sitta hemma o tänka på dt , vilket får en på dåligt humör aah ni förstår vad jag menar troligtvis.
Jag sitter iaf i köket nu och lagar mat, kött o sånna här söta potatis grejor o b-sås blire till, dock blir dt inte pappas , dt är ju lite synd men sånt får man väl stå ut med.
Jag ska väl plugga rätt mycket efter att jag ätit, hade tänkt att bli helt helt klar med min lägenhet innan jag gå och lägger mig, ajaj. sedan hade jag tänkt att trixa lite med min powerpoint grej men vet inte om jag ska spara den till imorgon, borde ju faktiskt träna lite på engelskan också , okej då har jag bestämt så.
Men ojoj , tiden bara rinner iväg måste ju hinna duka också.
Kan ju säga att jag har mått underbart, vart ledsen, arg, irriterad, och nu aah rätt bra iaf. jag visste att ni ville veta så har en bra kväll. puss.

Rebecka.
ps.
I love you

lördag 29 november.

asså shiit dt känns som om dt inte alls var länge sen dt var sista oktober o liksom imorgon äre sista november , tiden bara skenar iväg . o vi har sjukt mkt att göra :/ och man har verkligen ingen ork för att det här helvettes vädret är så jävla jobbigt, dt är mörk, kallt o helt bara jobbigt. men aja , skit samma .
Har jobbat idag med elvira, dt var fan jobbigare än vanligt att kliva upp :/ . men 200 kr rikare är man :) , hehe inte för att dt är speciellt mkt nu inför julen men lite pengar har man ju tjänat ihop, tror att jag har sisådär 2100 kr till julklappar , men dt är inte speciellt mkt :/ . men sånt e livet :) .


kvällen igår spenderades tiden med elvira, anna o johanna, hemma hos anna :) . eller aah mesta dels :) . för aah först var dt ju självklart skola :( . deppade ihop totalt där på slutet men jaja. sen hem, till stallet en snabbis och gick ut o gick med hästarna , jag och elvira. sedan hem till elvira  typ i 2-3 h , eftersom att anna prytz var super duper mega seg. vilket brukar ligga på elvira, men tydligen hade dt hoppat över till anna :p . så vi satt väl lite vid datorn osv :) . senare åkte jag,elvira o johanna till grillen o anna kom lite senare. åt pizza mkt mkt gott :) , jag o elvira blev tvingade att åka till godisladan för massa godis ville vi ha :) . träffade emma där också :), dt var ett tag sen . hem till anna , kolla idol :) , sedan gick vi ut o gick lite i hölö , såååååå coool, not . men aah sedan hem till anna o kollade vem som åkte ut, dt var då johan. sedan åkte vi hem , jag o elvira hem till mig , jag ringde simon , sen typ sov vi :) . aah , jag vet att jag hade en sååååå intressant dag :) . hehe .


nu då , vad händer nu då? öh. jag sitter här i köket, hickar :( , dricker kaffe, väntar på att jag ska orka hoppa in i duschen, sedan ska jag  vänta lite på att få åka till min älskling :) , sedan ska jag spendera min kväll,natt, morgon, förmiddag aah typ, hos min älskling :) <3 , happy happy :D . ska nog ta med mig min engelska till simon, så han kan hjälpa mig lite (a) , bara för att jag är dålig o han bäst <3 . nnee nu får dt nog vara nog , hare bra allesammans , puss.

Rebecka.
ps.
I love you

.

Jag har aldrig typ tid att skriva längre , dt är lite så där tråkigt faktiskt . liksom bara för att man har så jävla mycket att göra i skolan :( . nu har vi kvar , ska vi se :
* Powerpoint arbetet om historia grejen + redovisning.
* Svenska/ bokrecention
* typ idrotts prov.
* matte prov
* Samhälls inlämning.
* Svenska prov.
* lägenheten.

Allt detta innan jul :'/ , och det är 17 skoldagar kvar, fan. kommer aldrig hinna bli klar :/ . Men men man måste väl orka sista dagarna innan jullov, fast jag ska nog satsa mest på lägenheten och powerpoint saken eftersom att dom kurserna slutar efter jul, och de andra fortsätter , rebecka är lite så där smart ibland (a) :D , hehe :) Nog om skolan nu, för jag orkar inte.


Det är faktiskt jul om bara 29 dagar, gissa om jag är stressad , har inte köpt en enda julklapp, fan. liksom skolan + julen , det funkar inte riktigt.  Men dt måste ju gå ihop på nåt sätt, ska iaf julhandla med elvira nästa helg har vi bestämt typ enda helgen jag inte har något planerat innan jul , fast nu har jag ju dt hehe. men frågan är vad jag ska köpa till alla människor :/ , ingen jävla aning , men nåt fåre väl bli :) .men nu hade jag tänkt att kolla på prison break avsnitt 12 men tror ni min dator vill hjälpa till elelr ? nej inte direkt , så hare bra . puss.

Rebecka.

ps.
I love you 

skola.

hej hopp :)
Nu sitter jag här i datorsalen med Daniela brevid mig , vi försöker faktiskt plugga historia men jag som vanligt orkat inte :( . dt jobbigt o tråkigt . hehe . igår var helt underbart , jag var med min älskling <3 , helt underbart . dt var ett tag sen vi träffades i veckan :) . sen så ska vi träffas på lördag om någon ville veta :) . hehe . sen på fredag ska jag vara med plutt johanna o så ska jag jobba på lördag . tråkigt. hare bra :)

Rebecka.
ps.
I love you

måndag / skolan.

Hej hopp :)
Sitter nu i skolan och har samhällskunskap vilket suger :( . vi ska skriva om ett parti och jag har valt  vänsterpartiet , varför vet jag inte rikigt ? dt kändes bra :) . Men asså jag orkar inte riktigt nu . Men eftersom att allting typ är blockat så kan man typ inte göra annat än att plugga vilket är grymt tråkigt och i själva datorsalen så är till och med blogg.se blockat iaf ibland , hehe .


Idag,  vad händer då ? jo jag ska först ha en till lektion och sedan hem och släppa in hästarna , väga upp mat till hästarna och sedan rida tösen :) . elvira är snäll och tar hand om min lilla älskling :) . sedan äre hem och plugga arslet utav mig , eftersom att vi har ett jävla prov i historia på onsdag :( . inte roligt alls , men men . sånt får man ju leva med :/ .


Helgen har vart helt underbar , iaf från lördag kväll och till söndag kväll :D , eftersom att jag var med min älskling och dt var helt undebart :) ,dt kändes som evigheter sen jag träffade honom, fast dt var ju bara en vecka men ändå :/ . men nu ska jag få träffa honom imorgon (a) :) , jag älskar honom mest utav allt :) <3


Men nu kanske jag ska ta och vara lite konsentrerad :( , heja heja . men hare bra  . puss <3

Rebecka.
ps.
I love you

kvällen.

Jaha nu sitter man här och kollar lite på idol och sitter o tänker på min älskade pojkvän, saknar honom sjukt mkt :/ , den här veckan har varit riktigt jobbig :/ <3 .


Imorgon asså jag ska upp halv 5 :/ , men jag ska åka och tävla så att dt är ju roligt :) men ändå . Sen efter tävling blire att skynda skynda och sedan tvinga någon att skjuta mig till min pojkvän :) , så att jag kan få pussa på honom så fort som möjligt :D . Jag älskar honom mest av allt <3 .


Imorgon kommer människorna som fortfarande är intresserade utav fighter och hälsar på honom , dt känns ju helt otroligt bra :) . helt sjukt att dom fortfarande är intresserade men liksom då känner man verkligen att dom är intresserade :) . men nu ska jag strax äta , för jag är sjuuuukt hungrig . puss .

Rebecka.
ps.
I love you

fredag.

hej hopp gummi snopp :)  , jag har inte varit i skolan idag :/ . för jag har haft jätte ont i magen :( . inte bra .
men sånt äre , fast jag ska börja plugga lite nu tror jag faktiskt .
Nu sitter jag i köket och pratar med renee :) , lite så där mysigt , fast jag längtar sjukt mkt efter min älskling, men jag får vänta till imorgon :/ . lite så där jobbigt .

idag ska jag iaf plugga och massa sånt , sedan ska jag ner och fixa sessan inför imorgon :) . sen plugga och sen typ äta taccos o sen måste jag fan sova , ska liksom upp klockan halv 5 imorgon :/ . fett jobbigt. dessutom äre sjukt mkt startande men sånt e livet :)  .

Fighter är frisk :D :D :D , fast liksom han är sprutade i koterna bara för att vara säker typ eller nåt :) , men om 4 veckor ska han typ vara igång och kan veterinär besiktas då :) . dessutom ska dom som fortfarande är intresserade ska komma ut och hälsa på honom imorgon , och dt känns ju underbart :) . liksom efter allt detta är dom fortfarande intresserade , dt gör mig glad :) .


Nej nu blire plugga , hare bra . puss allt från mig denna gång .

Rebecka.
ps.
I love you

.

Snön har kommit :)
              



               

snö.

jaha, idag har dt då snöat , vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ledsen, dt får vi se senare :) . men dt är ändå rätt mysigt juh (a) , för dt blir ju faktiskt ljusar också så ute och dt är ju mkt skönare, speciellt om man är så mörkrädd som jag . hehe. jahaja , idag är faktiskt plugg dag, engeska glosor, måste ta reda på fakta om djingis khan och sen måste jag plugga histora :/ . tråkigt . men men , sånt får man tåla . men hare bra .

lite från mig .
Rebecka.
ps.
I love you

.




Saknar min pojkvän :/ <3

skolan.

jaha idag äre onsdag. vi har haft några lektioner och så , men asså nu sitter vi i datorsalen och väntar på att våran lektion ska börja , men den börjar inte förrän om en timme :( . jobbigt värre liksom . Men men sånt får man väl stå ut med ibland antar jag , men det är fett tråkigt eftersom att skolan har blockat bdb och facebook och allting. inte bra för oss, hehe.


Jaha men efter skolan då , vad händer ? hehe , jag får skjuts hem , ellen mamma är väldigt snäll :) , tack . sen blire direkt ner till stallet och rida tösen och sedan blir plugga :/ . typ engelska glosor och historia, inte kul -.- . sen ska min älskling också ringa mig :) . jag älskar honom mest och han är mitt allt :) , och dt är helt underbart att få prata med honom i telefon :) <3


Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva , så jag får vara social istället , hehe ;)


Tack för mig idag .

Rebecka.
ps.
I love you

Tisdag.

Tjoho :) , vilket glatt välkommst hälsande va ?
Nej men asså hur gåre med livet o så för min del ? Jo tack dt går mkt bra , allting rullar på som vanligt i stort sätt förutom att dt snart är jul, liksom om några veckor fan. jag vill inte bli fattig på pengar :( , fast man får ju julklappar men ändå liksom (a) . men vill känna mig extra duktig i år och verkligen köpa julklappar som betyder, men jag brukar inte vara speciellt bra på dt, dessutom vet jag inte riktigt vilka jag ska köpa till riktigt än . men jag får väl se :) . sen vet jag inte riktigt heller när jag ska ha tid att handla julklappar :/ , för liksom vi har mkt i skolan fram tills vi slutar och sen äre ju typ jul , dessutom vill jag inte heller göra som vi har gjort alla år att vi tar ledigt en skoldag för att åka in o handla julklappar tillsammans med familjen, för dt känns liksom annorlunda nu med gymnasiet o så , så jag vill liksom inte missa en dag , men vi får se hur dt blir :)  dt är ju ändå lite tid kvar innan man kanske ska börja planera (a) , eller ? hihi :)


okej , min dag idag då ? den har rullat på bra förutom att börja söööög . kolla , jag o elise står ute vid 57an och väntar på att bussen ska komma, den ska typ komma 25 men den kommer ist halv , sen kör busschauffören sjukt segt så när  vi kommer till järna ser vi hur bussen vi skulle med åker iväg -.- , vi springer till tåget som redan har åkt . snacka om dåligt . liksom 3 minuter hade de väl kunnat vänta , nej icke. så vi sitter i järna och försöker få tag i nån som kan skjutsa oss och till slut ställer min snälla mamma upp , och jag kom faktiskt inte en minut försent :D , mamma snäll :) . börjar med sega bild -.- , liksom 2 h , dt är sjukt segt , och fick inte speciellt mkt gjort , jag var fan alldeles för trött .inte bra inte bra. lägenheten ska jag fixa klart i veckan hade jag tänkt, just nu är den grymt tråkigt vit. sedan vare svenska , skrev bara av en massa anteckningar , men läraren är bra så :) . sen lite lunch i magen, typ bara pasta, hungrig som fan. engelska i hel klass för matte läraren var sjuk , igen :D , vilket innebär att vi fick sluta tidigare och dt gör rebecka mkt glad :) . ner på stan och träffade johanna och tog en macka på nancys , mkt trevligt :) , upp till skolan och spela lite blockflöjt . och sedan fick jag skjut utav min snälla granne hem, tack ska du ha :) . sen tog jag mig lite mat, mamma hade gjort min favorit stekt lax :) . mättade magen riktigt mycket , bytte om och åkte lilla moppen till stallet , den  vill ju också få lite motion, han blir lite fetare nu på vintern när man inte kan åka lika mkt :/ . stackarn. hehe . sen vare en lång skritt med fighter, hela 40 minuter enbart skritt, kan medela att dt är lite tråkigt. men men , snart ska han till kliniken igen , på fredag fan. hjälp. hoppas verkligen att han är frisk nu , men alla säger att de inte brukar vara dt när de gäller bakbenen. men snälla (a) , jag orkar liksom inte riktigt . sen bar dt hem igen och fick paket utav inger och elin , tack ska ni ha :)


morgondagen hur ser den ut ?  ja du, massa lektionen , går till 4 :/ ,kommer hem sent. rida. plugga :/ . typ mitt liv imorgon. men så äre ibland . sånt e livet bla bla . liksom ;) . men nu ska jag faktiskt fara vidare till duschen och sen ska jag ringa min kära pojkvän <3 :) , wiee :) . Jag älskar honom mest utav allt :) <3 han är bäst, tack för att du finns älskling <3



Vill också tacka mina vänner som alltid ställer upp , min familj också och självklart min älskade pojkvän <3
Jag älskar er alla .


ett litet sånt där inlägg utav rebecka som kommer då o då . tack för mig idag.
Rebecka.

skolan.

Sitter nu i skolan och har datorkunskap, ska göra en powerpoint presentation om Djingis Khan men dt är alldeles för tråkigt . Jag håller på o dö, plus att dt inte funkar att lyssna på musik heller o då går dt ju inte o jobba så jag får jobba hemma istället. Nu är äre mer o göra i skolan :/ , detta ska liksom vara klart den 4 december. dt är bara att jobba på, plus inlämning o prov nästa vecka :( , inte alls kul -.-

Men jag ska väl fortsätta här då , eller nee jag skicka det till min mail istället. HoppasHoppas att jag får min dator tillbaka idag annars kommer jag verkligen dö :( . Juste jag måste fan göra klart lägenheten idag också , mkt plugg blire nu :( o jag som inte orkar gå i skolan längre . äsch dt är väl bara att stå ut , så hare bra :) puss

Rebecka.
ps.
I love you

.

Jag har mått bra, jag har mått dåligt, jag har mått bra o dåligt men, hur mår jag nu ? jaaa, jag kan väl säga så att jag skulle behöva en lång mysig kram utav min älskling, då skulle jag må bra . om dt ändå vore så :/ . skola imorgon, rebecka orkar inte, som alla andra. prov om en vecka + inlämning, dt är väl inte mkt om man jämför med andra men ändå liksom. dt är jobbigt jag orkar inte plugga, dt är otroligt jävla jobbigt.
Jag älskar min pojkvän .

imorgon blire ingen simmnig men får väl stå ut lite så dära , men aha tävling i helgen då. dt blire på lördag med endast tösen, får se hur dt går, sen på fredag ska vi till kliniken med fighter igen :/ , hoppas hoppas att han är frisk nu. annars kommer jag seriöst gå under, klarar inte mer liksom. men vi hörs, puss.

Rebecka.
ps.
I love you

Söndag 16 november.

Hej. 
 
asså dt är söndag , dt tycker jag inte om. dt innebär att dt är i skola imorgon, jag orkar verkligen inte. Men asså jag skriver typ aldrig vilket är lite tråkigt faktiskt . men men sånt är livet. Men asså jag älskar min pojkävn grymt mycket, tack för att du finns älskling :) <3

Jag har fyllde år igår, wieehow :D :D . jag fick massa fina grejer, tack för allt :)

Rebecka.
ps.
I love you

onsdag 12 november

mitten av veckan , redan ! just nu går allting jätte fort :) vilket är jätte bra eftersom att på fredag får jag träffa min älskling :D o på lördag fyller jag år :D Men asså jag känner inte för att inlägg nu för jag måste plugga så skriver kanske sen : ) Men ville bara säga att jag har fick mvg på svenska provet :D , så puss

Rebecka.

ps.
I love you

Måndag 10 november

jaha hur hade jag tänkt att börja detta inlägg då hm . få se här nu . okej vi börjar fan att sammanfatta skolan få se hur mkt jag har att göra, troligtvis inte speciellt mkt :) . okej , svenska prov imorgon - kan faktiskt det mesta typ 1 gud jag inte kan vad den har för attribut o så och sen kan jag inte Platons sinnes respektive idè värld men dt borde jag ju kunna lära mig till imorgon hoppas jag , fast klockan är ju dock snart halv 10 , vilket inte är bra men sånt händer ibland. Sen ligger jag efter i estetiskt verksamhet - bild, för för 2 gånger sedan glömde jag min lägenhets ritnining hemma och sist kom jag försent o hade glömt den igen så man kan säga att jag ligger sjukt mkt efter men jag orkar fan inte bry mig så skit samma liksom. Sen har vi historia prov om typ tre veckor på onsdagen plus att vi ska ha inlämning i svenskan; en bokrecention , duktig som jag är läste jag ut boken igår , så jag hade tänkt att börja med den efter provet imorgon :) , sedan har vi matte prov om 4 veckor har jag för mig, typ början utav december, sedan enligt svenska planeringen har vi prov i svenska den 16 december. men men . dt är nog allt jag har i skolan förtillfället :) . inte så fasligt mycket faktiskt , så jag är hyffsat glad:)


 Sedan är ju faktiskt Hockey imorgon, riktigt jävla pepp asså ska bli så underbart kul, hoppas bara att vi får bra platser annars blir jag ledsen :) . okej men eftersom att jag redan är inne på spåret vad som händer imorgon så kan jag ju dra morgondagen för er som har lust att läsa :) . först estetisk verksamhet där kommer jag säkert sura ihop :/ , sen äre svenska prov , lunch, engelska o matte :) , sen bär dt av till stan ta en fika med johanni :) och sedan åker vi upp till min skola och så ska jag spela en trudilutt o eftersom att jag inte var där förra gången kanske han är lite sur på mig :s, men va fan man orkar inte alltid :) . sen bär dt av till jonnas skola o sen stockholm :) , käka mat , firra biljetterna o sen HOCKEY <3 , djurgårn kommer förlora riktigt hårt men hockey är kul ändå :)


sen måste jag ju bara dra dagen idag eftersom att ni är så intresserade :) ,  började med datorkunskap som ni kunde se i förra inlägget :) , redovisningen gick bra faktiskt , var inte så farligt att stå där framför alla :) , sen maaaaaat :D , och dagen fortsatte med trååååkig samhällskunskap och jobbig handledar tid för alla bara satt o skrek en massa tider o våran lärare var alldels förvirrad :( , o jag ville bara dra ;) . sedan gick jag ner en snabb promenad till stan för att möta johanna och vi traskade till sydpoolen och fick en engång stå och vänta på jobbig broöppning :/ , sedan ner i vatten och simmade hela 24 längder ;) , jobbigt att simma med johanna för den jäveln simmar för fan 50 längder o är inte ett dugg trött ! skjtus hem av jonna fick vi också, hon är snäll <3 . åt och sedan direkt ner till stallet , skulle rida väga och gå med fighter . jag vägde och gick med fighter dt sista orkade jag inte :/ , jag håller helt på o tappa allting i stallet o dt är förjävligt vad fan ska jag göra liksom . fan! äsch dt är bara att kämpa på , heja heja :) . mkt att stå i just nu , plus att jag fyller år om 5 dagar  , den som glömmer dt får fan spö !  av min pojkvän , hahahha , eftersom att jag är svag :( .

Sedan blire en fartfylld helg börjar med att fredagen ska jag vara med min älskling eftersom att jag fyller år på lördagen o vi ska väl vara hos mig antar jag eftersom att familjen kommer med paket på morgonen :) , så han får stå ut med att sova hos mig en gång till :) , sen nästa gång ska jag sova hos honom :D , sedan på lördagen blire att fixa o trixa med massa saker innan tjejerna kommer hit :) , sedan blire o fira mig och sen ska de sova här har jag betsämt och sedan på söndagen kommer kanske släkt o stora vänner eller va fan man nu säger :) . PAKET PAKET PAKET (a) , jaaa jag älskar att fylla år :) , för då äre bara jag som får paket , hehe :) 

Men nu kanske jag ska göra nåt annat som typ . jag vet inte planera lite eller kanske plugga o kissa måste jag göra o dricka cola o fundera varför stora datorn inte fungerar , fast äsch hare bra alla, puss :)


Rebecka.
ps.
I love you

:|

asså snart ska vi redovisa , jag är rädd . hjälp ! äsch dt kanske går bra :) , aja nu väntar vi lite på att alla ska lämna in sina arbete så hare bra :) . skriver kanske hemma sen :) , puss


Rebecka.
ps.
I love you

Fredag 7 November

asså just nu suger jag på att uppdatera här känns det som , men dt är liksom bara för att jag hatar stora datorns tangentbord och jag sitter typ aldrig vid min dator längre, utan då äre bara när jag kan sno mammas dator som jag skriver (a) och eftersom att hon inte är hemma nu så snodde jag den :) . men okej , nu sitter jag här o väntar på att johanna ska komma till mig :) , vet inte riktigt vad vi ska göra men dt får vi väl se :) , sitta o mysa med min familj blire säkert . sen imorgon ska jag tjäna lite pengar genom att jag ska jobba :/ , måste gå upp typ sex vilket är jobbigt :( , men sen efter jag har jobbat så kommer min älskling hit (a) , o då blir rebecka glad :D



idag i skolan så har vi väl inte gjort så mkt , vi hade först idrott och sprang i världens lågaste tempo, dt var pinsamt när man träffade på folk :o , fast vi sprang 2,5 km men ändå , hehe . men jag orkade faktiskt :) . sen hade vi lunch och sedan samhällskunskap då vi skulle sitta vid datorerna o ta reda på lite fakta om Obama och helt plötsligt så har dom på skolan stängt av så att man inte kan sitta på bdb , kul liksom -.- o typ facebook o youtube -.- , riktigt dåligt . men sedan hade vi iaf historia o slapp engelskan för våran lärare hade tappat rösten mkt mkt bra :D , så vi fick sluta en timme tidigare :D . rebecka blev glad :D


men nu ska jag göra lite annat , ska bli bättre på o skriva här , men tills vidare hare bra :D , puss

Rebecka.
ps. I love you

.

nej jag känner inte för ett inlägg idag , för jag är trött , hungrig o orkar inte med skolan . men annars mår jag toppen , så hare bra , puss.

Rebecka.
ps.
I love you

pluggfan .

hur svårt kan dt egentligen vara att ha koncentration på nånting i några timmar. För mig verkar dt jävligt svårt iaf, jag har försökt att skriva den jävla filmrecention som ska vara inlämnad på torsdag men jag har fan inget minne utav nånting i filmen , jag har till och med försökt ladda hem filmjäveln men den finns ju för fan inte ! jag blir helt galen på skiten, dessutom har vi prov om typ en vecka, kan jag nånting ? nej ! fan fan fan . min skolgång verkar inte bli någe bra, aja . jag orkar inte bry mig, seriöst . jag har ingen ork till det längre, dt är säkert många som håller med mig helt. Men asså dt är sjukt jobbigt. jag orkar inte ! puss.


 okej , nu får jag ta o lunga mig lite men vette fan om dt kommer gå :/  får sätta mig o kolla på filmen jag laddat ner istället :) , 10 orsaker att hata dig , jag älskar den :) . ja o så skiter vi i pluggande, fan vad bra det blev :) . ska bara fixa undan lite här vid datorn och sätta mig till rätt så kör vi på dt :) .

men annars då ?  vad har jag gjort idag . Jag har gått upp klockan 6 :/ och jobbat med elvira och vi var fan grymma, klara till liksom 11 , o man kanske brukar vara klar till 1 så ni förstår juh :) , sen åkte jag hem och satte mig vid datorn och tittade på film , dt blev the fast and the furiost (stavas dt så ? :s ) tokyo drift , den var faktiskt bra :) , massa snygga bilar :D . sen blev dt att laga mat o äta o sen ner till stallet igen och tog in hästarna , då var jag död som en jävla fisk eller nåt . hem och försökte plugga o dt gick väl rätt okej men sen försvan min koncentration :( och nu kollar jag ju på film :) . Väntar på att min älskling ska komma till datorn (a) , men han pluggar så jag får vänta lite :) .



Okej , fan imorgon äre skola -.-jag orkar inte faktiskt . jag vill bara vara hemma , sova . inte bry mig om nånting alls , förutom min pojkvän, mina vänner o min familj. men sånt går ju tyvärr inte :/  . Men sen ska jag och johanna simma efter skolan , hehe jag kommer inte riktigt orka . sen ska jag väl hem o väga , inte rida nån :/  tösen har tävlat idag o min andra är halt :( , usch imorgon ska fighter röntgas , hoppas dt inte är något stort då blir jag riktigt lessen . men aja ska inte tänka på dt , bara be mamma ringa mig imorgon direkt efter . men nu ska jag kolla på filmen juh , den rullar ju på förfullt :)  men skriver sen nån gång :)

Rebecka.
ps.
I love you

Lördag 1 november

asså seriöst , dt är redan november varför går tiden så jävla fort ? Kan den inte ta dt lite lungt ibland :/ , fast dt som är bra är ju att jag snart fyller år :) . dt är faktiskt två veckor kvar :) fast november då gåre mot mörkare tider, depprimerande tider, dt tycker jag inte om . dt gör väl ingen, så liksom .


Men nu sitter jag iaf här hemma alldeles ensam faktiskt , lite sådär läskligt  . jag tycker inte om att vara ensam, nåt sällskap ska man väl få ha eller. men jag får väl skylla mig lite själv för jag hade kunnat följa med mamma o pappa o ätit ute men liksom jag orkade inte riktigt o dessutom behövde jag plugga och jag har faktiskt gjort klart engelskan, och börjat på filmrecentionen och svarat nästan på allting till provet , fast jag kan dt ju abosult inte alls. men liksom jag orkar verkligen inte plugga , jag vill inte gå i skolan mer . jag orkar inte ! dt är faktiskt riktigt jobbigt, dessutom så äre ju inte så att man får något bra jobb efter gymnasiet så dt är ju bara att man måste plugga vidare , men liksom jag orkar inte ! men okej dt kanske är lite för mkt framtid men ändå :/ . äsch skit samma jag orkar inte tänka .
just nu skulle jag vilja krypa ner i min älskling famn och bara stanna där, inte göra nåt annat dt vore mkt mkt bättre , jag vill inte plugga , jag vill inte gå i skolan o dt är mkt jag inte vill . nej men usch sluta nu ! dt här blir ju inte nåt trevligt inlägg.


Men gårdagen var trevlig :) , min älskling är bäst :) <3 . sen så kom elvira, johanna o anna till mig , jag o johanna klädde ut oss o lite elvira också , för liksom dt var faktiskt halloween , stavas dt så ? :s . aja skit samma , men liksom de tyckte att jag såg ut som en transvetit och pappa sa att jag såg ut som en gubbe , hehe vilket innebär att jag var skit snygg. *not* , o elvira hehe hon var hulken o johanna öhh . såg ut som en clown ibland , men skulle vara häxa , hehe . men vi hade dt mkt trevligt , kollade på mirros , o umgicks med min familj , sov inte förens klockan 5 , stackars lilla anna skulle upp och jobba kl 6 , hon fick inte sova mkt kan man säga och sen liksom johanna gick upp 8 , asså jag vaknade inte förens hon stod upp o hade tydligen sagt hej då , men jag sa bara till elvira att hon skulle byta säng , sen somnade jag om . hehe , jävlar va varmt dt var i mitt rum kan jag lova . fy fan . men men , trevligt vare :)  sen vaknade jag o elvira inte förens hehe 1 :D .as skönt att sova  ut , liksom imorgon blire juh upp kl 6 :( , jobba o plugga hela jävla dagen ! fan ! jag vill inte jag vill inte jag vill inte . låter som en lite ungjävel , men dt är fan vad jag är , tack för mig . saknar min älskling för mkt känner jag :/ , inte bra <3 puss

Rebecka.
ps.
I love you

RSS 2.0