måndag 29 december.

snart äre nytt år , nya möjligheter och snart går man ut skolan , hehe . så äre faktiskt . fast om rätt länge men dt är ju ändå inte typ tio år iaf :) . haha . aja , nu vare ju inte dt jag hade tänkt att skriva om :) . dt var ju faktiskt så att jag skulle skriva om min fina lilla dag , som är långt ifrån slut :)  eftersom att jag faktiskt ska till min käre pojkvän idag fast inte har åkt än .
Men iaf dagen började då mkt tidigt, hela halv nio gick jag upp och då var johanna också här :) . Vi hade haft dt mkt roligt igår, med en massa buzz spelade :) . Men iaf gick då upp och åt frulle och faktiskt efter dt gick jag ut och gick/sprang, vi har ett litet projekt i idrotten och med dt ska vi göra så att vi får bättre kondition på tolv veckor , vilket innebär att jag ska ut och springa och gå tre gånger i veckan, men jag känner mig faktiskt riktigt motiverad , känns skönt att han har lagt upp ett "schema" som vi ska följa. Asså nu måste jag skynda på lite för min pojkvän är faktiskt hemma så jag ska åka nu . Men dagen har faktiskt varit riktigt mysig , har varit och shoppat med jonna i farsta och sedan gick vi på bio , som jag inte har gjort på år känns dt som , men jag kan berätta mer imorgon för nu ska vi åka . puss.

Rebecka.
ps.
I love you

imorgon.

imorgon kommer säker vara mitt livs sämsta dag. Fighter , den lille plutten ska iväg till de köparna :/ . han ska iofs vara där i hela två månader . Tänk om han skulle komma tillbaka efter dt , då skulle jag fan dö . va fan skulle jag göra då ? :/
aja , dt får verkligen inte hända.

men iaf har fixat lite med lille pluttens grejer idag och så :) . så dt blir nog bra imorgon  .
Sedan efter att vi lämnat honom ska jag vara med johanna .
Måndagen blire shopping med jonna, min systeryster vilket kommer blir riktigt mysigt, vi ska åka till Farsta centrum :)
Sen efter dt ska jag vara med min älskling :) <3 till på tisdagen :) .


asså detta inlägg suger så jag tänker sluta , så hare bra . puss .

Rebecka.
ps.
I love you

snart :D

nu sitter jag här i mitt kök och väntar på min pojkvän som ska komma hit idag :) , eller han kommer faktiskt snart :) . träffade honom sist i måndags och dt känns som dt var ett tag sen :/ . det har ju liksom vart julafton och grejer emellan :) . jag kan iaf säga att jag blev jätte glad över alla julklapparna som jag fick :) , helt perfekt julafton helt enkelt , förutom att jag inte fick pussa på min älskling :/ .  dt var ju liksom dt enda som fattades :) . Men jag fick iaf ett zoom objektiv till min kamera, as kul att fota med :D . wiee :) , sen fick jag en massa kläder och underkläder (a)  , som jag verkligen älskar :D , sen fick jag pengar och lite smycken och grejer och ett par skor eller stövlar dårå fast dom ska jag dock byta, för aah dt var inte riktigt min stil . Ska nog byta dom på måndag när jag och jonna åker till farsta och shoppar lite :) .eftersom att både hon och jag fick present kort i farsta , as bra :) .blir lite så där trevligt :) <3 . aah men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva , eftersom att jag bara sitter här och väntar på att simon ska komma (a) :D , så jag ska nog avsluta detta , så puss på er <3


Rebecka.
ps.
I love you

ännu en lerig dag i december .


denna bild lär ju kunna beskriva våran jul detta år och hur kul är det egentligen, jävla väder. Man får ju inte dt minsta julstämmning över huvudtaget och dt gör mig fan arg . jävla piss väder !



men dt var inte riktigt dt jag ville skriva om idag, för dt orkar jag inte riktigt med . Jag hade faktiskt tänkt att skriva om min underbara dag :) <3 . Det var så här att dagen började med att jag fick vakna upp tillsammans med min älskling , och tänka att vi har faktiskt lov nu :) , ingen mer jävla skola att tänka på iaf på ett tag :) dt var en underbar tanke :) , sen efter ett tag så åkte simon , jag och hans mamma till södertälje :) , dom skulle köpa julklappar :) , dt var mysigt :) , man fick lite lite lite julkänsla där men snön saknas fan. för er som inte tycker om snön , borde ni ju ändå önska att dt fanns nu vid juletider , för dt är en utav sakerna som gör att man får julkänsla , när dt är så där extremt mysigt :) när man kan vakna upp på morgen och se snön eller nee . när man vart ute i snön och sen kommer inomhus , rosiga kinder och fryser, sätter sig ner framför en brasa med typ varm choklad och bara sitta där och mysa . åh vad underbart <3 . fast just nu kan jag helt klart säga att jag längtar mer till sommaren än till julen faktiskt. för jag satt precis och kollade på bilder från sommaren , tex . när jag, elvira och anna red till elviras gräsmatta och fikade och dagen innan dt hade vi ridit på värsta långa ridturen, helt fucking underbart. sen simon, sommaren med honom var helt underbar . dt är underbart nu också dt var inte så jag menade :o . men när vi satt där vi vattnet och när vi var ute och gick <3 . sen växjö , dt är fan minnen , asså jag kom o tänka på dt nu att vi hade fan as kul, även fast elvira inte var med i början och inte mådde jätte bra imellan åt , men vi hade ändå super kul . när jag och anna inte duschade utan vi tog med oss schampoo och grejer ner till vattnet som var sjukt äckligt men asså duscharna , fyfan. sen när vi cyklade till banan på kvällen och skulle gå banan och när jag pratade med simon första gången i tlf (a)  , när jag skrek honom i örat för att jag skulle skjutsa anna på cykeln som inte direkt gick så bra och efter dt skulle anna skjutsa mig och hon körde som en jävla rallybrud , dt var vi det tillfället jag skrek honom i örat :p , förlåt <3 . ojojojoj , vad jag fick sommar minnen nu, liksom två dagar kvar till julafton och jag ligger här och babblar på om sommaren , ja då kan man ju inte direkt säga att man har fått julkänslan :/ .


Dt blir dock rätt mkt jobb under lovet , på tvingat arbete dock, förutom imorgon då har jag själv bett om att få jobba , vad jag tänkte på vet jag fan inte  men jag tänkte väl antagligen på pengar ;) , 65 kr / timmen . hehe . sen ska jag också jobba den 26 december på morgonen , också den 28 december då på eftermiddagen , sen blire lite paus till den tredje januari då 2009 ;) och då blire eftermiddagsjobb och sen den fjärde januari blire morgon jobb :) . då kanske man har lite känsla utav att vara rik (a) , hehe . dt skulle jag väl inte kunna påstå men ändå. Sen ska jag ju dock också jobba på julafton som vanligt , så där jobbigt att man måste gå upp så där jätte tidigt , som liksom kl fem , men va fan vad gör man inte för familjen , för den dagen får jag ju dock inga pengar för . men men . asså nee nu blev dt här ett alldels för långt inlägg.hehe . men asså vi hörs när vi hörs, så hare bra tills dess. puss .

Rebecka.
ps.
I love you

tisdag 16 december.

jaha, vart en rätt skön dag idag faktiskt, gick i skolan till typ två , tog en liten fika med johanna och åkte sedan hem :) .
Sedan pluggade jag lite och gjorde klart min samhällsgrej , men sedan kollade jag klart på the break up och sedan kollade jag på nån sjuk jävla film. nu har jag glömt namnet igen på den :p . men iaf , efter dt så hm . har jag väl inte gjort speciellt mkt , kollar iaf ni på sos barn, dt är rätt sjukt . Jag fattar inte hur barn kan vara så jävla odrägliga , men sen blire titanic om inte nån kommer hem och kräver att få se nåt annat , då blir jag lite ledsen . hehe.


Men aha imorgon då, vad händer då ? jaa skola till klockan fyra :( , lite jobbigt så där men så fåre vara  . sen efter dt hem och direkt ner till stallet och efter dt måste jag hem och plugga matte :( :( :( . usch , matte provet kommer fan gå åt helvette . inte bra dt . men jag orkar liksom inte bra mig . så , jaja . nu börjar dt här igen . så hare bra . puss .

Rebecka.
ps.
I love you

sista veckan.

dt är sista veckan nu, därför orkar man ju inte plugga så är dt faktiskt. liksom dt funkar bara inte, därför har dt inte gått speciellt bra för mig att plugga till mitt svenska prov som jag har imorgon. men asså jag orkar verkligen liksom två prov och en inlämning men dt är 100 poängs kurser allihopa så då har jag ju nästa termin också och dt är ju bra . hehe .
men får se om jag orkar plugga lite till , kanske få se :) . ska skriva ut samhälls uppgiften också o be mamma läsa :) .
matte provet får gå som dt går, eller nee . dt ska jag fan plugga till.


dagen idag då , hur har den varit ? hoppas iaf att du har haft en underbar dag, för min har varit rätt okej iaf :) .
började med skola iaf, började halvt tio och slutade ett, fett skönt :) . hade enbart datorkunskap, samhälle och handledar tid :) . sen åkte jag hem, fick skjuts utav Johanna . Direkt ner till stallet, släppte in hästarna och red sedan fighter, helt underbart att få galoppera på hästen igen :D . kändes super :) . fyra dagar kvar tills fighter ska veterinärbesiktas, vilket är lite jobbigt, för han kan ju faktiskt bli såld efter dt, kanske inte jätte troligt men dom ska ju ha honom men de kanske vill vänta till efter att han blivit igång satt , dt vet man ju inte än.


Imorgon, en ny dag med nya möjligheter. eller ?
först ska jag till skolan och gå till 20 i 2 , sedan blir dt lite fika med johanna och sedan upp till skolan och spela, sedan blire hem gå i mörkret hem och sedan till stallet för att rida tösen och sedan blire väl plugga och så vidare :) . mysig dag , nja kanske inte . men neej nu ska jag dra vidare  , hare bra. puss

Rebecka.
ps.
I love you

kvällen.

jahaja, om några timmar ska man ligga i sängen o sova och vänta på nästa dag när dt är skolan, fan vad roligt . not.
fast man kan ju tänka så här att dt är bara denna vecka kvar sen har man lov lov lov lov . tjoho för lov.
asså jag stör mig på att filmen tar en så jävla långtid . jävlar vilken bra svenska dt blev där va ;)
svenska, då kom jag o tänka på vårt prov :/ som är på tisdag -.- , fan fan fan, sen matte prov på torsdag fan fan fan.
aja , jag orkar seriöst inte bry mig så :) . jag har halvt redan gått på lov, så blir dt alltid i slutet av alla terminer, då man ska kämpa som mest då gör jag ingenting. men dt är ju också ett skit bra sätt, eller vad säger ni?



okej, vad händer imorgon ? först äre lite sovmorgon, eller aah först måste jag gå upp vid 6 , men sen går jag o lägger mig och får gå upp hela 10 över 8 , fett nice säger jag bara :D , då blir jag lite happy :) . sen äre iaf skolan till typ 1 halv 2 , hem med kvart i 2 tåget :) .  sen blire stallet , ska väga o rida, har inte riktigt planerat hästarna ännu denna vecka, för jag måste kolla när elvira kan osv :) . sen efter stallet , hem o plugga men vette fan om jag kommer orkar plugga nåt , vi får se somsagt.



åh min film har fan bara 20 minuter kvar , men dt lär väl gå åt fel håll snart igen /: . aah nu blev dt en timme , snart två fan , va äre för skit egentligen. men aja nu får ni hare så bra, så hörs vi , puss.

Rebecka.
ps.
I love you

vi är bäst.

asså jag och elvira blev klara i stallet klockan 10 , klockan 10 :o , vi är liksom fett grymma :D . måste typ vara rekord eller så :) . liksom man brukar vara klar typ til halv 12 , men inte vi nej nej :) . så efter dt åkte jag hem och somnade direkt , fan vad skönt dt var kan jag lova, sov kanske till halv 1  hade ställt klockan faktiskt :) . och nu ska jag faktiskt försöka plugga lite :) . kanske går bra vad vet jag :)
har ni sett den lilla musikspelaren som jag har installerat på min blogg visst är jag lite grym :) , heheh. fast dt är bara takida, linkin park och fort minor , men alla är ju bäst så :)

vill ni veta en annan sak då ? dt är snart jul i jul :) . hehe , jag har redan planerat hela nästa helg och lite till . för kolla.  först ska jag troligtvis och förhoppningsvis vara med simon den 18 :D . sen ska jag "fira jul" med mina nya vänner den 19-20 dec och sen ska jag "fira jul" med elvira, anna o johanna den 20-21 dec. , sen ska jag vara med älskling 21-22 :D , sen ska jag jobba den 23 på morgonen o sen på kvällen vet jag inte riktigt o sen äre jul . haha , ni sitter säkert o skrattar åt mig redan nu eftersom att jag redan har planerat min helg (a) , eller enda fram till jul , hehe . men som sagt jag är en planerings människa, och puss på dt.

nee nu blire plugget. hare bra.

Rebecka.
ps.
I love you

baby <3



5 underbara månader med älskling <3 ,
han är helt underbar <3 ,
Jag älskar dig mest utav allt baby <3


fredag, äntligen fredag.

vet ni hur mkt jag har längtat till denna dag eller ? ni kan inte ana, dt har varit sjukt jobbigt denna vecka, dt var fan länge sen jag grinade så här jävla mycket :/ . dt var bara för att jag saknat min pojkvän sjukt mkt :/ <3 . men idag får jag träffa honom också jag är såååå super duper glad för dt :) eftersom att dt är så underbart att vara med min älskling <3


Nu sitter jag iaf här i skolan, har samhälle men har inget  att göra så jag sitter här på msn o prata med dom bästaste :)<3 . Jag älskar min pojkvän mest av allt <3 . . .


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. så jag slutar nu då . harebra :)

förlåt <3



Rebecka.
ps.
I love you

torsdag 11/12 - 08.

jahaja , vet ni vad dt är för dag imorgon ? (a)
jo dt är nämligen fredag , vad händer på fredag ?
Jo rebecka får träffa sin älskade pojkvän, som hon har längtat såååå fruktanssvärt mkt efter :( <3 . dock har hon prov och redovisning också, men dt är ingenting jag tänker på nuför tillfället :D
jag är sååååå glad över att dt snart är imorgon, dock ska jag iväg o träna o måste plugga innan men ändå :)
jag vet att jag tjatar jätte mkt om honom, men asså åh vad jag saknar honom <3 , nee nu ska jag skärpa mig lite , dt är ju faktiskt fredag imorgon (a) . för dt äre va ? :s


 SNART ska jag kolla på prison break avsnitt 14 säsong 4 :) ,  om 3 minuter :D :D . sen efter dt måste jag byta om , ta med mig plugg sakerna och åka till stallet, ska ju träna idag mtk mkt trevligt :) . känner mig faktiskt riktigt motiverad , känns skönt :) .

Men nu ska jag väl fixa lite i mitt rum innan prison break, så ni får ha dt bra. puss.

Rebecka.
ps.
I love you

skolan.

Hej hopp :) , en liten hälsning till alla vännerna :D <3 , hehe .

Jag älskar min pojkvän <3


Rebecka.
ps.
I love you

tisdag.

Varför kan man aldrig koncentrera sig på pluggandet längre ? dt funkar helt enkelt inte.
Vi har liksom redovisning imorgon, kan jag nåt ? NEJ ! vi har prov på fredag, kan jag nåt ? NEJ !
fan nu känns dt som sista månaden i 9an igen, när dt var som viktigast att man fokuserad , vad hände då? jo man orkade inte göra ett piss ist. exakt så känns dt nu.
som idag, fick reda på att jag typ bara kan få vg i bilden (estetisk verksamhet) pågrund utav att man var tvungen att gå igenom sovrummet om man skulle till vardagsrummet eller köket, men liksom dt var ju för fan hela poängen. liksom man kommer hem rätt sent as trött eller aah har pojkvännen med sig , klart som fan att sovrummet ska komma först ! men nej självklart inte . jag blev seriöst arg. aja . skit samma , kursen tar slut efter typ jul så då slipper man dt :) .


aja , min dag ? hur har den sett ut. undra sa flundra bla bla. hehe . ja först var jag ju i skolan, fick veta att på engelskan ska vi kolla på två filmer , happymoves :D . problemet är bara att vi ska se ; bad santa och nightmare before christmas . bad santa har jag sett o den är väl inte speciellt bra, men dt var engelska lärarens favorit typ så . och den andra jag hatar den ! men dt är väl bra ,eller vad säger ni ? aja  , sen vare stallet , och där kan man ju inte säga mer än fan ! förresten hörde dom av sig igen om fighter, ville veta lite hur han mådde o så , dom är faktiskt lite söta , så man kan väl säga att han är så gott som såld, gissar jag på . Sen plugga , men tror ni jag orkade dt eller . fan heller !


Imorgon blire väl att hm . gå till bussen :( . jobbigt , dt kommer vara mörkt som fan :o . sen blire skolan till fan 4 :o . sen stallet , rida fighter , snart ska han börja travas :) . sen blire hem o plugga fitt idrottsprov, kommer ju gå åt helvette.
nej nu kanske jag ska bli lite glad, vet inte riktigt hur dt ska gå till , men men .

usch vad jag saknar min pojkvän för mkt :/ <3 . dt här är inte roligt , för dt är liksom bra tisdag :( . men ska prata med honom i tlf sen så då blir jag glad :) . puss på dt . aah , men kanske ska träna lite inför imorgon , så hare bra. puss

Rebecka.
ps.
I love you


måndag 8 december.

min dag idag då .
jo dt var väl så där att vi först hade datorkunskap, tyckte dt var skit roligt :D , fan dt bästa hittils :) . senare vare samhällskunskap , lite så där tråkigt men aah jag är typ klar med min den dära grejen :) . lite bra så där (: , och sen vare bara handledar tid , sen sluuuuuutade vi :D . mkt häärlig dag :) sen på tåget träffade jag johanna, tobbe o linkan dt var rätt roligt :) , skrattade rätt mkt , jag o johanna (: . sen hem, stallet, rida sessan gick faktiskt sjukt bra och för första gången på sjukt länge vare faktiskt riktigt roligt :) sedan typ vägde jag , på drygt 30 minuter helt fucking grym jag är :) . hehe .
sen vare hem börja plugga , prata med elvis presley dt är inte varje dag man pratar med den mannen ;) , hehe .
Fast pluggandet gick ju åt helvette men hhe.


Imorgon då , whats the plan ? hehe . grym på engelska , not . skolan blire väl, sen stallet. sen pluggapluggaplugga, MÅSTE HELT ENKELT !!!!! sen blire väl o prata med älskling o tlf (a) :D , älskar dt :) <3 , puss på dt .


Asså jag har tappat helt att blogga om ni tycker att dt är sjukt tråkiga inlägg. men stå ut dt kanske kommer tillbaka efter skolan slutat :) . men puss på dt . Nu ska jag hm . göra annat , kanske plugga lite :) . hare gött

Rebecka.
ps. I love you

men shiiiiiit.

asså elvira vad har du gjort :o , bilderna är ju fett stora va fan , dt var ju inte direkt vad jag ville ha ;) , hehe . puss  ändå.

Rebecka.
ps.
I love you

<3



Vad önskar du dig i julklapp?
Jag önskar mig ingenting, för jag har redan allt jag någonsin velat ha :)
Jag älskar dig överallt annat på denna jord <3

.

Sitter och kollar på lite wallander , fast jag kollar inte riktigt seriöst vill jag säga eftersom att jag sitter vid datorn samtidigt. Har försökt plugga men dt skiter jag i förtillfället , inte riktigt bra men asså jag orkar seriöst inte :( . fan !
Jag har vart med min pojkvän idag, helt underbart <3 Fast jag saknar honom dock redan , vilket är väldigt jobbigt :/ .
tror att dt är därför jag inte riktigt kan plugga , men sånt är livet. puss på livet.
måste fan duscha . kanske jag göra dt snart . hehe . asså fan vilket bra inlägg jag skriver , hehe .
nej asså nej nu skiter jag i dt här. puss.

Rebecka.
ps.
I love you

<3



do you remember ? :) <3

.

JAG ORKAR INTE MED SKOLAN !!!!!!!! , säkert många som håller med men men . jag ville bara säga dt :D .

jag saknar min älskling också föööör mycket :( <3


Rebecka.
ps.
I love you


skolan.

Sitter återigen här i datasalen, jag har kommit på att jag oftast bloggar här ifrån för hemma jag hinner verkligen inte . lite sugit så där, men va fan . Kan ju nämna att jag återigen lyssnar på fort minor, åhhh min pojkvän <3 . dt är sjukt jobbigt att sakna honom så här mkt <3 . I miss you . Men ska iofs få träffa honom imorgon :) , men känns som dt är en evighet tills dess :( . Ska fira lilljul idag med pappas släkt :) , JULMAT :D :D:D , fett gott , har inte tänkt på dt fören idag att jag faktiskt ska få äta julmat (a) . PRINSKORV , hehe . puss på dt.


Kan ju nämna vad vi har i skolan också, så att jag kommer ihåg dt.
Powerpoint;
inlämning -
Idag idag idag .
+
redovisning -
nästa onsdag.
Samhälle - nästa fredag.
Matte prov - 18 december -.-
Svenska prov - 16 december
Idrotts prov - nästa fredag.
Tror faktiskt att dt var allt förtillfället.
jahaja , kanske ska göra lite nytta då . harebra . puss.

Rebecka.
ps.
I love you

.

jag blev lite skum så där på matten , först var jag liksom helt helt jätte koncentrerad , men samtidigt lyssnade jag på Malins mp3 och sen kom en låt med fort minor och dom får mig alltid att tänka på min älskling , och jag höll fan på att börja grina, dt är verkligen inte nyttigt att vara ifrån varandra så här länge :( . usch på dt.  sedan efter dt så kunde jag inte koncentrera mig och sedan på tåget hem satt jag med ellen och jag babblade o babblade om simon typ hela tiden (a) , men asså så blir dt när jag saknar honom för mkt :/ . stackars hennes öron , hihi :) . men nu har jag fan brottom , puss.

Rebecka.
ps.
I love you

miss you baby <3

jag stör mig faktiskt lite på att dt som jag försökte fixa igår inte funkade, jag dstör mig faktiskt på dt. men aja.
Nu sitter jag här i skolan som vanligt liksom, är helt klar med powerpoint och börjar faktiskt också bli klar med samhällsuppgiften , vilket innebär att jag bara kommer ha två prov att koncentrera mig på :s  och en jävla redovisning -.- . aah iaf matte prov och ehm. idrottsprov, sedan powerpoint redovisningen. undra hur dt kommer gå, undra om jag kommer bli nervöst ? säkert ! jag skulle vilja vara en sån person som liksom bara kunde gå upp och ställa sig framför klassen och liksom inte känna ett skit utan bara liksom vara helt vanlig, kan jag dt ? nej . jobbigt? ja dt kan man lugnt säga.


Sitter iaf här nu och lyssnar på fort minor (a) , vilket får mig att tänka sjukt mkt på min pojkvän :/ , vilket är rätt jobbigt, kommer liksom inte få träffa honom förän på lördag :( . hur står vi ut egentligen? dt vet jag inte riktigt. dt är sjukt jobbigt varje vecka. en jävla massa plugg + att få vara utan honom :( .
aja . nu ska jag väl avsluta. vi slutar typ snart. så hare gött. puss

Rebecka.
ps.
I love you

<3

Asså jag vill bara säga att jag blev super glad utav detta inlägget utav min vän <3

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5882498

Jag älskar min bäste vän, <3 . tack för att du alltid finns där när jag behöver dig <3  , du betyder mycket i min värld <3



.

asså jag har försökt fixa min blogg lite men dt gick åt helvette så skratta ni bara. hehe . men nu har jag tråkigt så jag härmar elvira lite (a) . puss.

Den/det senaste:
Du åt? Chokladmousse.
Du drack? kaffe.
Du kramade? ellen, julia eller malin. 
Du tittade på tv med? öh. mamma . 
Du satt vid datorn med? själv.
Du sov med? simon <3
Du skrattade med? elvira the babe . 
Du brottades med? säkert simon , om ni menar man menar på skämt o så .
Vad ska du göra imorrn? skolan, stallet, träna, duscha, datorn, prata med simon , sova.
vad har du gjort idag? skolan, stallet, pluggat.
Va det kul? hehe . eller jag träffade elvira i stallet dt var grymt kul :D
Vad vill du ha? simon hos mig <3
Vad har du för mkt av? hm. ont i ryggen, panik, skolarbete.
Är du singel? nejnej nej nejn je :D:D:D:D
Är du kär? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D: D
Vad vill du göra nu? pussa på min älskling :( <3
planer till helgen? haha, mina helger är alltid full proppade.
Har du mer en 5 tröjor? yes sir.
Har du mer en 2 byxor? mhm
Vill du sova nu? nee , snart.

Kryssa i för det som stämmer in på dig:
Ensamvarg:
[ ] Du hatar att skratta - hur kan man :o
[ ] Du gillar inga djur
[ ] Du är oftast själv
[ ] Du umgås hellre med en bok en dina vänner, om du har några
[ ] Du har inte smsat på mer än 2år - HAHAHHAHA
 [ ] Du är osocial
Antal: 0

Anorexiabarn:
[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du åt
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat
[/] Du tkr du är tjock - om jag har en dålig dag.
[/] Du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det - vid dt tillfället ja.
[ ] Du börja tappa hår
[x] Du fryser ofta
[/] Du äter kanppt något - beror på dagen.
Antal:2,5

Självförtroendes översvämmning:
[ ] Du älskar dig själv
[ ] Du är mkt snyggare än alla andra
[/] Du älskar ditt utseende - vissa dagar kan jag erkänna ja
[x] Om någon säger att du är ful blir du jävligt arg
[ ] Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa
[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet
Antal: 1,5 hehe 

Emo-typ:
[ ] du skär dig
[ ] du har svart hår
[/] du bär ofta svarta kläder
[ ] du målar dig mkt svart runt ögonen
[/] du har dåligt självförtroende
[ ] du vill dö
Antal: 1

Fjortis:
[ ] Du säger ofta da
[ ] Du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder
[ ] Du har mkt smink
[ ] Du säger ofta fjortispower
[ ] Du bär ofta korta kjolar/linnen
[ ] Du är 14
Antal: 0

Nörd:
[x] Du älskar att läsa
[ ] Du kan allting om datorer och sånt
[x] Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris
[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet
[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker
Antal: 2

Kärlek, vänner, familj & liv:
Är du kär? mer än någonsin :)
Är du tsm me nån? yes :D
Har du varit tsm me ngn? jag är ju dt .
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? hahaha , självklart :)
Gillar du henne/han? ja .
Har du fått nya vänner den hära månaden? jo sen jag började gymnasiet.
Vill du ha fler vänner? nej. hehe .
Har du för många vänner?  man kan egentligen inte ha för många vänner. 
Är du ovänn med ngn? .
Är dina föräldrar fortfarande gifta? mhm
Är dina föräldrar skilda? ne
Har du riktiga syskon? mhm
Trivs du i din familj? mhm
ur många bor du med? 4 till .
Vill du leva? jorå.
Är du lycklig? när jag är med min älskling, mina vänner . 
Hatar du ditt liv? nej , dt gör jag inte.

skolan.

jag har kommmit fram till att dt inte är nyttigt att sitta vid datorn på morgonen för att man blir sjukt trött. Inte alls roligt faktiskt. liksom hur kul äre, sitter o skiriver ett arbete om ett parti -.- , suger juh . sen typ ska vi sitta vid datorerna sen på historian också , men problemet är att jag har mitt arbete hemma fast jag har jätte jätte lite kvar, så jag är glad eftersom att jag kommer hem rätt sent idag . Jag hatar att sluta fyra -.- , men aah jag får skjuts hem så jag är mkt mkt glad (a) . hehe . lat .


juste juste . jag har färgat håret , dt blev faktiskt lite fint tycker jag :) . känns bara lite konstigt men men sånt vänjer man sig ju vid.


Jaha , helgen då? vad händer. hm. fredag ska jag stanna kvar efter skolan o nog köpa lite julklappa (a) , sen blire  att fira lilljul hos min farbror , social .hm . jag vet inte om jag orkar , men men . dom är ju snälla så. Sen efter dt . så blire lördag, kolla upp lite tider måste jag. sen åka till sthlm och handla julklappar, sen blire hem och vara med älskling. puss på dt. sen ska jag vara med honom, <3


Ska väl fortsätta nu då , så hare bra . puss , jag älskar min pojkvän o saknar honom <3 .

Rebecka.
ps.
I love you

:D

asså jag är bara tvungen att säga detta, jag fick mvg på tidningsomslaget som vi gjorde i ps , jag är super duper glad :D . för jag var verkligen nöjd med dt , så rebecka is now happy happy :D , puss på dt . så vi hörs , puss.

Rebecka.
ps.
I love you

.

Äre verkligen lagligt att vara så här trött . dels på grund utav att jag knappt kunnat sova i natt , och att jag har så helvette mycket att göra. fan ! skolan är otroligt jävla jobbig nuför tiden , kan verkligen inte koncentrera mig på någonting :( . jag kan typ plugga i max en timme sen äre kört , vilket är sjukt jobbigt vill jag lova er .

Sitter här i skolan och försöker göra min power point grej, vilket går väl okej hyffsat men jag har ingen fantasi längre , dt är liksom kört :( . fan !

dessutom har jag gjort så att jag har kinesiska på min mp3 vilket är sjukt irriterande, och eftersom att min mp3 har sina perioder då den fungerar och perioder då den vägrar , så kan jag självklart inte ändra språk :( . men jag ska väl vara glad för jag kan ju lyssna på musiken, men ändå :( , ne kanske ska prova om den funkar nu då .Nej dt var väl som jag trodde . dessutom äre också ljud när man trycker på knapparna, även fast just dt inte funkar , men ändå . fett irriterande !


usch känner på mig att dt här kommer bli en hemsk vecka :(, tror inte att jag kommer kunna träffa simon nåt i veckan , och kommer inte träffas fören på lördag och dt är jävligt långt tills dess. veckan kommer sega fram , plus att vi har sjukt sjukt mkt att göra, hm. just denna vecka har vi : lägenheten ska vara klar, engelska fitt redovisning den kommer fan gå åt helvette, powerpoint grejjen ska vara klar på torsdag och sen ska bokrecentionen vara klar denna vecka , fast jag är ju klar med dt mesta men ändå. nästa vecka ska vi redovisa powerpoint :| , jag kommer helt seriöst dö .sen har vi också nu ska vi se här, matte prov har vi ju och samhälls uppgiften ska vara klar , den kommer ju verkligen suga fett också , sen har vi också ett litet gulligt idrott prov , hur roligt äre egentligen. sen veckan efter dt har vi typ svenska prov , men datorkunskaps läraren snackade om att vi hade ett prov kvar här också ,hur kul är dt liksom ? nej nu längtar jag fan bara till jullovet , den här skiten orkar jag inte med !

Vore lite underbart att få jullov nu och bara vara med min älskling , inte tänka på nåt annat skit. men sån lyx har man självklart inte. fan! nu har jag gjort mig själv arg också , hur fan lyckas jag . aja, nej nu kanske jag ska göra lite mer på powerpoint saken. önska mig lycka till för fan. aja, typ puss.

Rebecka.
ps.
I love you

RSS 2.0